Ελ

En

[Δελτίο Τύπου] Διαφημιστική Προβολή του Νομού από το Επιμελητήριο Κορινθίας

  Δελτίο Τύπου

Η διαφημιστική προβολή του Νομού από το Επιμελητήριο Κορινθίας ως τουριστικού προορισμού για τους κατοίκους της Αττικής ξεκίνησε στις αρχές Αυγούστου.  Οι προτάσεις για το καλοκαίρι με Τίτλο “ Παραμυθένιες διακοπές πραγματικά δίπλα σας“ παρουσιάζονται στην Αθηναϊκή εφημερίδα  “ΣΦΗΝΑ“ που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και στο ραδιοφωνικό σταθμόFlash 96“.

Θα ακολουθήσει σε συνεργασία με άλλους φορείς και επιχειρήσεις ανάλογη προσπάθεια για το χειμώνα και πολύ πιο νωρίς την επομένη χρονιά για το καλοκαίρι του 2010.

provoli_F8317.jpg

Το Επιμελητήριο Κορινθίας αποφάσισε να προχωρήσει στην υλοποίηση αυτής της  διαφημιστικής προβολής  για το  Νομό μας εκτιμώντας ότι ο τουρισμός μπορεί και πρέπει να αποτελέσει στρατηγική προτεραιότητα μας, δεδομένου ότι είναι ένα κομμάτι  με σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης και μπορεί να συμβάλει στην τοπική οικονομία. Ιδιαίτερα ο εσωτερικό τουρισμός είναι ένα μεγάλο συνεχώς αυξανόμενο κομμάτι, μια τάση που θα πρέπει να αξιοποιηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο από τις επιχειρήσεις.  Σε αυτό συμβάλει τόσο η γεωγραφική μας θέση όσο και το ότι οι υποδομές μας είναι πιο συμβατές και ανταποκρίνονται περισσότερο στο εγχώριο τουριστικό κοινό.

 

Προηγούμενο [Ενημέρωση] Υπουργική Απόφαση σε εφαρμογή του Άρθ. 3 του Ν.3730/ 2008 για την προστασία ανηλίκων από τον καπνό και το αλκοόλ

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας