Ελ

En

Δελτίο Τύπου : Άνοιξε ο δρόμος για τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Κορίνθου

Κόρινθος, 10/1/2014


Δελτίο Τύπου : Άνοιξε ο δρόμος για τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Κορίνθου. 

Η πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητήριου κ. Βασίλη Νανόπουλου για να έρθουν τα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Κορίνθου δεν έχει πλέον κανένα εμπόδιο προκειμένου να υλοποιηθεί.  

Μετά την σημερινή τηλεοπτική συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητήριου κ. Βασίλη Νανόπουλου και του Δήμαρχου Κορινθίων κ. Αλέκου Πνευματικού και τις σχετικές διευκρινήσεις που δόθηκαν, συμφωνήθηκε η πλήρης υποστήριξη της προσπάθειας από όλες τις πλευρές.

Ο δήμαρχος Κορίνθιων δεσμεύτηκε να στηρίξει το έργο και να ολοκληρώσει τις απαραίτητες υποδομές που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του δήμου και του δημοτικού λιμενικού ταμείου(π.χ. σταθμός υποδοχής). 

Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων έργων στο επόμενο διάστημα θα καταφθάνουν στο λιμάνι της Κορίνθου 2 κρουαζιερόπλοια εβδομαδιαίως που θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία  και θα τονώσουν την αγορά της πόλης, γεγονός που αποτελεί πάγιο στόχο του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Προηγούμενο Παρουσίαση των Διευκρινήσεων σχετικά με την διαδικασία ένταξης και ενίσχυσης των δυνητικά εντασσόμενων έργων στο πλαίσιο του προγράμματος “Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας