Ελ

En

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο γαστρονομικό Φεστιβάλ PELOPONNESE FOOD STORIES

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του Διεθνούς Συνεδρίου  TBEX Europe 2023, ενός από τα μεγαλύτερα events παγκοσμίως στον χώρο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, με συμμετέχοντες online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου Social Media, ταξιδιωτικές εταιρείες και στελέχη οργανισμών διαχείρισης και προώθησης προορισμών που θα φιλοξενηθεί από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2023 στην Καλαμάτα, οργανώνονται παράλληλες δράσεις φιλοξενίας με στόχο την ανάδειξη του χαρακτήρα της Πελοποννήσου.

Μία ένα εξ’ αυτών, είναι το γαστρονομικό Φεστιβάλ  “Peloponnese Food Stories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού”, το όποιο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 9 Μαΐου στις 19:30 και θα υλοποιηθεί στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Η συμμετοχή των παραγωγών της Πελοποννήσου προκειμένου να αναδείξουμε τον τόπο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι επιβεβλημένη  γιατί κάθε τόπος είναι οι άνθρωποί του, η παραγωγή του, η προσπάθεια που γίνεται από όλους μας να προσφέρουμε ένα μοναδικό τουριστικό προϊόν.

To Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβάλουν τα προϊόντα τους και τη δράση τους μπορούν να συμμετάσχουν ως χορηγοί επιλέγοντας το πακέτο που τους ενδιαφέρει:

-ΒΑΣΙΚΟ ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ PELOPONNESE FOOD STORIES​​
Συμμετοχή με προσφορά είδους για την υλοποίηση συνταγών και παραγωγής των προσφερόμενων εδεσμάτων​ και δειγματισμός προϊόντων σας​. Χρηματική συμμετοχή: €300​

-ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ TBEX EUROPE 2023 PELOPONNESE​
Συμμετοχή με προσφορά είδους για την υλοποίηση συνταγών και παραγωγής των προσφερόμενων εδεσμάτων​ και δειγματισμός προϊόντων σας​. Χρηματική συμμετοχή: €2.000​

Αναλυτικές πληροφορίες τόσο για το συνέδριο όσο και για τα χορηγικά πακέτα συμμετοχής θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ_ΤΒΕΧ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

 

Περισσότερες πληροφορίες: Γιατράκου Κατερίνα , Τηλ: 2721093333, 2721361422

Πληροφορίες για χορηγίες: Τίνα Μακρή, Υπεύθυνη Χορηγιών| tma@mindhaus.gr| 6936884374| mythicalpeloponnese.gr|

Προηγούμενο Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κορινθίας για τα προγράμματα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας