Ελ

En

Έκπτωση 25% στους φόρους λόγω πληρωμής πριν την 30η Μαρτίου

Εκδόθηκε ΠΝΠ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την επέκταση της έκπτωσης του 25% για τις βεβαιωμένες οφειλές προς την εφορία που πληρώθηκαν και πριν την 30η Μαρτίου και αφορούσαν τις εμπρόθεσμες ή ρυθμισμένες οφειλές. 

Σύμφωνα με  διάταξη του υπουργείου Οικονομικών που περιλαμβάνεται στην ΠΝΠ η έκπτωση ποσοστού 25%στις βεβαιωμένες οφειλές και στις δόσεις οφειλών ρύθμισης για τον μήνα Μάρτιο καλύπτει και τις εμπρόθεσμες πληρωμές που έγιναν από τις 11 Μαρτίου έως 29 Μαρτίου (ήδη ίσχυε για τις πληρωμές που έγιναν 30 και 31 Μαρτίου). Η έκπτωση αυτή θα συμψηφιστεί με οφειλές που οι οποίες έχουν καταληκτικές ημερομηνίες καταβολής μετά από την 1η Ιουνίου 2020.

Έτσι δίνεται λύση σε πρόβλημα που είχε προκύψει για τους πληττόμενους από τον COVID-19 φορολογούμενους που ενώ πλήρωσαν κανονικά και εμπρόθεσμα τους φόρους τους ή τις ρυθμίσεις τους δεν πήραν την έκπτωση του 25% διότι η προηγούμενη  διάταξη όριζε ότι εντάσσονταν οι πληρωμές που είχαν γίνει μόνο το διάστημα από 30 Μαρτίου έως 10 Απριλίου, με την σχετική παράταση που είχε δοθεί.

Προηγούμενο Κομμωτήρια: Πώς θα λειτουργούν και οι νέοι κανόνες.

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας