Ελ

En

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Κορινθίας στις εργασίες της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην Κόρινθο 5 και 6 Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κος Ιωάννης Μασούτης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Παναγιώτης Λουζιώτης έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στις εργασίες της διευρυμένης συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) που θα πραγματοποιηθούν στην Κόρινθο στις 5 και 6 Ιουλίου 2024.

Οι εργασίες της Διοικητικής Επιτροπής θα λάβουν χώρα στο αμφιθέατρο του Επιμελητήριου Κορινθίας με την παρουσία των Προέδρων και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου των Επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα. Την Παρασκευή 5 Ιουλίου οι εργασίες ξεκινούν στις 18:00 και το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 9:30.

Παράλληλα στο πλαίσιο των εργασιών το Σάββατο 6 Ιουλίου θα αναλυθεί το σημαντικό ζήτημα της “Ενεργειακής Μετάβασης των Επιχειρήσεων” καθώς και τα προγράμματα χρηματοδότησης από ειδικούς σε ζητήματα ενέργειας με την παρουσία του Ευρωβουλευτή και πρώην Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής Καθηγητή κ. Ιωάννη Μανιάτη. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν και τα ευρωπαϊκά προγράμματα Audit-To-Measure και BETTED τα οποία αφορούν τον τομέα της ενέργειας και στα οποία συμμετέχει ως εταίρος το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

 

 

Προηγούμενο Παράταση, έως 31 Οκτωβρίου 2024, για την αντικατάσταση των φορολογικών μηχανισμών ζητά η ΓΣΕΒΕΕ

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας