Ελ

En

Νέος κύκλος προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης για την αγροδιατροφή: “Agrifood Εxports 360°”

 

Στις 29 Μαρτίου πρόκειται να ξεκινήσει ο νέος κύκλος του πιστοποιημένου και εξειδικευμένου προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης στελεχών για εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων . Το “AGRIFOOD EXPORTS 360° υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και μέχρι σήμερα, έχει υποστηρίξει περισσότερα από 100 στελέχη επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού κλάδου με πολλές επιτυχημένες ιστορίες και διακρίσεις.

 • Απευθύνεται σε στελέχη αγροδιατροφικών επιχειρήσεων που ήδη έχουν εξαγωγική δραστηριότητα ή προετοιμάζονται να ξεκινήσουν.
 • Διάρκεια Προγράμματος: 28 Μαρτίου – 08 Ιουνίου 2023. Συχνότητα: 2-3 φορές την εβδομάδα (3 ώρες).
 • Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο online πρόγραμμα 72 ωρών που μεταφέρει στους συμμετέχοντες, με διαδραστικό τρόπο και μέσα από καλές πρακτικές και παραδείγματα της αγοράς, ένα ευρύ φάσμα θεματικών, προσανατολισμένο στις απαιτήσεις των αγορών του εξωτερικού.
 • Περιλαμβάνει ενότητες που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις προϊοντικές και τεχνολογικές απαιτήσεις των εξαγωγών, τις στρατηγικές marketing, την έρευνα αγοράς και την προσέγγιση πελατών, αλλά και τις διαδικαστικές απαιτήσεις της εξαγωγικής διαδικασίας.
 • Διδάσκουν διακεκριμένοι εισηγητές, στελέχη επιχειρήσεων με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία, καθώς και κορυφαία μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας από το Πανεπιστήμιο Rutgers των Η.Π.Α.
 • Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από την ACTA.
 • Τα μαθήματα και το εκπαιδευτικό υλικό παρέχονται μέσω της διαδικτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας Cultivate του οργανισμού “Νέα Γεωργία Νέα Γενιά”.
 • Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα προσφερθούν 2 δωρεάν πιστοποιήσεις (ISO 9001, ή ISO 22000, ή CODEX / HACCP) από τη ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε σε 2 συμμετέχοντες, εφόσον ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα και κατόπιν αξιολόγησης.
 • Πραγματοποιείται μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και με τη χορηγία της εταιρείας ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε και με την υποστήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
 • Το κόστος εγγραφής μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου είναι 490€. Έπειτα διαμορφώνεται στα 560€.
 • Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων, του ΣΕΒΤ – Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και της Πανελλαδικής Δράσης ΕΚΕ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ

Κάντε την εγγραφή σας εδώ

Προηγούμενο 4ης Ημερίδας/Workshop “Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο”

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας