Ελ

En

Δ.Τ.:ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΠΑΕ ΠΛΑΤΩΝΑ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Μια σειρά συναντήσεων πραγματοποίησε σήμερα 21/7/2022, ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ  κύριος Πλάτωνας Μαρλαφέκας  στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

Συγκεκριμένα συναντήθηκε  με τον Υπουργό  Ανάπτυξης και Επενδύσεων κύριο Άδωνη Γεωργιάδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό κύριο Νίκο Παπαθανάση,  με τους οποίους και συνεργάστηκε για την προοπτική ανάληψης από τον ΕΦΕΠΑΕ σημαντικού μέρους αξιολογήσεων των επενδύσεων του νέου Αναπτυξιακού Νόμου.

 

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση και με τον Υφυπουργό κύριο Ιωάννη Τσακίρη με τον οποίον και συζήτησε τις οργανωτικές αλλαγές και τις νέες προοπτικές του ΕΦΕΠΑΕ για την νέα Προγραμματική Περίοδο και τη συνεργασία του με το Υπουργείο σε θέματα που αφορούν  το νέο ΕΣΠΑ.  Ακολούθησε συνάντηση και με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ κύριο Γεώργιο Ζερβό, στην οποία διευκρινίστηκαν λεπτομέρειες της συνεργασίας στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου που αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.

 

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ δέχθηκε την ευαρέσκεια  και συγχαρητήρια που του απέδωσε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για τις μέχρι σήμερα επιτυχημένες ενέργειες που σημειώθηκαν κατά την χρονιά που πέρασε.

 

 

ΕΦΕΠΑΕ_22.07.2022

Προηγούμενο ΡΑΕ: Το σχέδιο για την αντιμετώπιση κρίσεων στην ηλεκτροπαραγωγή

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας