Ελ

En

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα:Αποτίμηση Αποτελεσμάτων Πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας».

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 1022 και ώρα 18:30μμ. η ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίαςμε θέμα:Αποτίμηση Αποτελεσμάτων Πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της  Εφοδιαστικής  Αλυσίδας».

Την εκδήλωση άνοιξε οΠρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης ενώ χαιρετισμούςαπηύθυναν ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, κος Χρίστος Δήμας, οι Αντιπεριφερειάρχες, κα Αθηνά Κόρκα και κος Χάρης Βυτινιώτης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κος Γεώργιος Οικονόμου, ο Δήμαρχος Κορινθίων, κος Βασίλης Νανόπουλος, και ο Πρόεδρος ΣΕΛΠΕ, κος Αντώνης Μακρής.

Ενώ ο καθηγητής  Ηλεκτρονικού Επιχειρείν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κος Γεώργιος Δουκίδης μίλησε εκτενέστερα για την εφοδιαστική αλυσίδα και τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο. Στην συνέχεια ο Διευθυντής Αναπτυξιακής Επιμελητηρίου Κορινθίας – Υπεύθυνος Έργου, κος Σωτήρης Κοροβήλος και ο Σύμβουλος ΣΕΛΠΕ, κος Νικήτας Καστής ανέλυσαν τα αποτελέσματα του έργου «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της  Εφοδιαστικής  Αλυσίδας» ΟΠΣ 5003110.

Η εκδήλωση έληξε με ερωτήσεις και απορίες από το κοινό.

 

Προηγούμενο Πρόσκληση Συμμετοχής στην «Πελοπόννησος EXPO» 2022

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας