Ελ

En

Διεθνής Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon Expo στη Θεσσαλονίκη 23-25 Απριλίου 2023

Το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon Expo, αποτελεί το επίκεντρο των εξελίξεων στον κλάδο των φρέσκων προϊόντων, συνιστώντας τη μεγαλύτερη συνάντηση παραγωγών και ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Freskon θα διεξαχθεί  από τις 23 έως και τις 25  Απριλίου 2023  και έχει ως στόχο την ανάδειξη των εξαιρετικών φρέσκων προϊόντων, την ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών τους και τη διεύρυνση συνεργασιών του κλάδου, μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση με στοχευμένο πρόγραμμα Β2Β συναντήσεων, διεθνή συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων.

Συνέδριο Εσπεριδοειδών

Το συνέδριο της FRESKON στη φετινή διοργάνωση θα εστιάσει το ενδιαφέρον στις τελευταίες εξελίξεις για την παραγωγή και την εμπορία των εσπεριδοειδών με τη συμμετοχή εκλεκτών ομιλητών του κλάδου, διεθνούς κύρους.

Στόχος του συνεδρίου είναι να έλθουν πιο κοντά οι χώρες της Ε.Ε που παράγουν εσπεριδοειδή, να αναλυθούν τα προβλήματα που πλήττουν τον συγκεκριμένο κλάδο και μέσα από έναν γόνιμο διάλογο, να διατυπωθούν προτάσεις, ώστε να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο στον τομέα των εσπεριδοειδών.

FreshCon Market

Με στόχο τη σύνδεση της παραγωγής φρούτων και λαχανικών με το λιανεμπόριο, η FreshCon Market, αποτελεί μια ιδιαίτερης στόχευσης ενότητα, καθώς μεγάλες εγχώριες και διεθνείς αλυσίδες σούπερ-μάρκετ έρχονται σε επαφή με τους επαγγελματίες του αγροτικού κλάδου από όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο δικτύωσης για τη σύναψη σημαντικών εμπορικών συμφωνιών.

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Συνεταιρισμοί, Παραγωγοί, Χονδρέμποροι Φρούτων & Λαχανικών, Εισαγωγείς/Εξαγωγείς, Έμποροι Λιανικής, Αλυσίδες Super Market (ελληνικές & ξένες), Εταιρίες Logistics, Εταιρίες Συμβούλων, Εταιρίες Πιστοποίησης

Στο link θα βρείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: FRESKON | (helexpo.gr)

Για να δηλώσετε συμμετοχή: ::HELEXPO-EXHIBITORS REGISTRATION::

Προηγούμενο Έναρξη «Mini MBA / Executive Diploma στη Διοίκηση Επιχειρήσεων» & Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «e-Business and Digital Marketing» στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας