Ελ

En

Δελτίο Τύπου ΕΦΕΠΑΕ – ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΠΑΕ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 2021-2027

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, υπεγράφη η Επιχειρησιακή Συμφωνία για το Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027, μεταξύ του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κου Απόστολου Τζιτζικώστα και του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ κου Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Παρών ήταν επίσης και ο κος Σπυρίδων Σκοτίδας, Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ (εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ) και Υπεύθυνος Έργου του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2021-2027».

Τόσο ο κος Τζιτζικώστας, όσο και ο κος Μαρλαφέκας τόνισαν ότι η συνεργασία μεταξύ ΕΦΕΠΑΕ και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 υπήρξε υποδειγματική με κοινό άξονα τη χρηστή διαχείριση και τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση και κύριο στόχο την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η εξαιρετική αυτή συνεργασία και η αμοιβαίως ωφέλιμη σχέση θα συνεχιστεί και στην Προγραμματική Περίοδο 2021 – 2027, με το φορέα να είναι έτοιμος να αναλάβει και να φέρει εις πέρας αποτελεσματικά το έργο που του ανατίθεται.

 

Προηγούμενο Δελτίο Τύπου – Ιδιαίτερα κατατοπιστική η ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κορινθίας για τα προγράμματα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας