Ελ

En

Workshop με τίτλο ” Πως πωλείται το τυποποιημένο ελαιόλαδο” στις 12 Ιανουαρίου 2022, 18:30-20:30, μέσω ΖΟΟΜ

Συντομη περιγραφη

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η υποστήριξη της προσπάθειας των μικρών και μεσαίων παραγωγών ελαιολάδου να διερευνούν την αγορά στην οποία διαθέτουν τα προϊόντα τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρουσίαση του cluster “InoFA” (Internet of Food Alliance) -Ηλίας Κάλφας

Συζήτηση για την επιχειρηματικότητα στον τομέα της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής. Θα λάβουν μέρος οι κ.κ. Νίκος Αρχοντής, Ηλίας Καλφακάκος, Εμμανουήλ Καρπαδάκης, Τζένη Σκοτίδη

Παρουσίαση του “Agro Design Cluster” μέσα από μια διαδραστική διαδικασία ανάμεσα σε εισηγητές και ενδιαφερόμενους -Πάνος Ρεμούνδος

Παρουσίαση του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και της διαδικασίας συγκρότησης μιας επιχειρηματικής ιδέας για την ελιά και το ελαιόλαδο. Από τις προτάσεις που θα κατατεθούν, θα επιλεγούν δύο: μία για νεοσύστατη επιχείρηση/υπηρεσία και μία για ώριμο επιχειρηματικό σχέδιο. Οι δύο επιλεγμένες προτάσεις θα υποστηριχθούν από το “AgroDesign Cluster” και το “Cluster InoFA” για τη δημιουργία σχεδίου branding και δικτύωσης.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

2 ώρες

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ

Νίκος Αρχοντής (International Trade Specialist, GIZ), Ηλίας Καλφακάκος (Οικονομολόγος, Μηχανικός Διοίκησης), Δρ.Ηλίας Κάλφας (SPMO), Εμμανουήλ Καρπαδάκης (Καινοτομία ελαιολάδου και τμ. Εξαγωγών στην Terra Creta, Δοκιμαστής ελαιολάδου σε ομάδα διαπιστευμένου εργαστηρίου), Πάνος Ρεμούνδος (Πολιτικός Επιστήμονας), Τζένη Σκοτίδη (Διευθύντρια της Simply Exports) 

 

συμμετοχή:  https://kaem.gr/seminars/pos-poleitai-to-tipopoiimeno-elaiolado/

 

Προηγούμενο Αναλυτικά οι επιδοτήσεις για τους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου νοικοκυριών και επιχειρήσεων τον Ιανουάριο

Ακολουθήστε μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας