Ελ

En

Trophy-Τροφή Challenge

 

Tο Trophy-Τροφή Challenge είναι ο μεγαλύτερος Διαγωνισμός Τεχνολογικής Καινοτομίας για ελληνικές αγροδιατροφικές επιχειρηματικές ιδέες και startups, οι οποίες αναπτύσσουν εμπορικές και επιχειρηματικές λύσεις για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στον κλάδο της αγροδιατροφής. O διαγωνισμός έχει υλοποιηθεί ήδη 3 φορές επιτυχώς (2019, 2020, 2021) και αποτελεί πλέον θεσμό για τον κλάδο της αγροδιατροφής. Μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει 95 start-ups και ομάδες στις οποίες συμμετείχαν φοιτητές και ερευνητές από 20 πανεπιστήμια, ερευνητικούς φορείς και ινστιτούτα. Οι συνολικά 12 νικητές του προγράμματος έχουν κερδίσει χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 70.000 €, ενώ συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά ταξίδια στα ερευνητικά εργαστήρια του Πανεπιστημίου Rutgers των ΗΠΑ, λαμβάνοντας επιχειρηματική υποστήριξη και mentoring.

Το Trophy-Τροφή Challenge επενδύει στην ανάπτυξη και ενίσχυση του ελληνικού αγροδιατροφικού οικοσυστήματος καινοτομίας, ενώ αναδεικνύει και επιβραβεύει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και start-ups που δραστηριοποιούνται στους τομείς του agri-tech, food-tech και agrologistics, με προϊόντα και υπηρεσίες που αξιοποιούν τεχνολογίες αιχμής, ακόμα και σε αρχικά στάδια ανάπτυξης. Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συνεργαστούν με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος καινοτομίας και να αναπτυχθούν, μέσω εξατομικευμένης υποστήριξης, αποκτώντας πρόσβαση σε ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης και χρηματοδότησης και χρηματικά έπαθλα.

To Trophy-Τροφή Challenge αφορά προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής, σε τομείς της αγροδιατροφής, όπως τη γεωργική και τη ζωική παραγωγή (μεταξύ άλλων μηχανήματα, ΙοΤ, software και διαδικασίες, της επεξεργασίας), την τεχνολογία τροφίμων, τη βιοτεχνολογία, τις συσκευασίες, καθώς και τα agrologistics, την ενέργεια και την κλιματική αλλαγή.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

 

 

Προηγούμενο Προδημοσίευση Δέσμης Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ»

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας