Ελ

En

O Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων καλεί την τοπική κοινωνία των Αγίων Θεοδώρων να στηρίξει την τοπική αγορά και τα καταστήματα μέλη του την “επόμενη μέρα” με την επανεκκίνηση της επαγγελματικής απασχόλησης .

Όλοι θα έχουν αντιληφθεί την πραγματική και μεγάλη αξία της τοπικής αγοράς μας μετά το αναγκαστικό κλείσιμο της , λόγω των προληπτικών κυβερνητικών μέτρων για την μη εξάπλωση του ιού .
Το να μπορείς να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες σου στην “πόρτα σου” και όχι να χρειαστεί , μπορείς…δεν μπορείς…να μεταβείς σε άλλη πόλη, για να αγοράσεις αυτό που θες .

Για να μπορεί όμως ο καθένας …να βρίσκει την πόρτα ανοιχτή του κάθε τοπικού καταστήματος μέλους μας , θα πρέπει να το προτιμά με τις αγορές του ώστε να μπορέσει να συντηρηθεί και να βελτιώνει το εμπόρευμα του , γιατί αλλιώς ίσως την “επόμενη φορά” που θα χρειαστεί κάτι… από αυτό το κατάστημα να μην… βρει την πόρτα του ανοιχτή και τότε μπορεί …δε μπορεί αναγκαστικά θα χρειαστεί να μεταβεί σε άλλη πόλη για την αγορά του , ενώ …”πριν “είχε την δυνατότητα αυτό που χρειάζονταν …να το αγοράσει στην ” πόρτα ” του αλλά …δεν προτίμησε το κατάστημα .

Η “καρδιά” ενός τόπου …είναι η αγορά του !

Όσο ποιό δυνατά …”χτυπά” αυτή η καρδιά …τόσο ποιό ζωντανή είναι και η πόλη μας !

Είδατε όλοι σας …εδώ και 1,5 μήνα …την εικόνα της πόλης μας με την αγορά της …κλειστή !

Ως Σύλλογος καλούμε την  τοπική κοινωνία να δείξει την ΕΜΠΡΑΚΤΗ και ΕΝΕΡΓΗ ΣΤΗΡΙΞΗ των καταστημάτων των ΜΕΛΩΝ μας σε ΟΛΟΥΣ τους κλάδους απασχόλησης , όσο σταδιακά θα επέρχεται η λειτουργία του κάθε κλάδου απασχόλησης ,ανάλογα με τον ρυθμό της άρσης των μέτρων .

Με την έλευση της “επόμενης μέρας” για την επανεκκίνηση της τοπικής αγοράς , της τοπικής οικονομίας , σε κάθε τομέα απασχόλησης σταδιακά , η ενεργή στήριξη της τοπικής κοινωνίας είναι βασικός παράγοντας , για να μπορέσουν να ξεπεραστούν από κάθε κατάστημα ΜΕΛΟΣ μας , όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό , οι αρνητικές συνέπειες του αναγκαστικού κλεισίματος , του συνόλου σχεδόν της επαγγελματικής δραστηριότητας στην πόλη μας .

Η ενίσχυση της τοπικής αγοράς είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας .

Τα καταστήματα ΜΕΛΗ μας σε ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ επαγγελματικής απασχόλησης στη πόλη κάνουν το καλύτερο δυνατό για την παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης και κάλυψης των αναγκών του καταναλωτικού κοινού σε όλους τους τομείς ( εστίαση, εμπόριο , παροχή υπηρεσιών , τεχνικοί ) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο .

Η στήριξη της τοπικής αγοράς , εξαρτάται και από ΕΣΕΝΑ !
Εξαρτάται …από ΟΛΟΥΣ μας !

Σας καλούμε να

ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ !

ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ !

Ευχόμαστε ως Σύλλογος καλή επανεκκίνηση στα καταστήματα ΜΕΛΗ μας που μέ βάση τις Κυβερνητικές εξαγγελίες ξεκινούν από την Δευτέρα 4 Μαΐο 2020 .

Με το καλό περιμένουμε …την επανέναρξη και των υπολοίπων κλάδων της απασχόλησης των ΜΕΛΩΝ μας σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες , ώστε η αγορά της πόλης ( με την ευρεία έννοια) των ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ να επανέλθει στην πλήρη λειτουργίας της.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ,
Νικόλαος Θεοδοσάκης

Νικόλαος Θεοδοσάκης Πρόεδρος Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων
Νικόλαος Θεοδοσάκης Πρόεδρος Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων

Προηγούμενο Κομμωτήρια: Πώς θα λειτουργούν και οι νέοι κανόνες.

Ακολουθήστε μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας