Ελ

En

Global Pack: Η νέα έκθεση για τη Συσκευασία

Η Συσκευασία σε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Oι νέες καταναλωτικές συνήθειες, η εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας και η έκρηξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, σε συνδυασμό με την τάση για αειφορία και την ανάγκη για μείωση του κόστους παραγωγής, ενισχύουν ακόμη περισσότερο τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Συσκευασίας, αφού διαμορφώνουν ένα νέο απαιτητικό και εξόχως ανταγωνιστκό περιβάλλον για την παραγωγή, διακίνηση και εμπορία των προϊόντων, σε όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων της ελληνικής οικονομίας.

Global Pack: Ένας νέος εκθεσιακός θεσμός γεννιέται

H προσαρμογή στις νέες συνθήκες, η ανάγκη για συνεχή εκσυγχρονισμό της εικόνας και της προστασίας των παραγόμενων προϊόντων, καθώς και η βελτιστοποίηση των μεθόδων συσκευασίας για την αποθήκευση και διακίνησή τους, αποτελεί πλέον μονόδρομο.

Την αδήριτη αυτή ανάγκη, έρχεται να καλύψει η νέα διεθνής έκθεση Global Pack, η οποία θα είναι 100% στοχευμένη σε όλο το φάσμα της πρωτογενούς και δευτερογενούς συσκευασίας.

Παράλληλη διοργάνωση με την έκθεση FOODTECH

Η Global Pack θα διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια, παράλληλα με την διεθνή έκθεση τεχνολογίας τροφίμων & ποτών FOODTECH και η πρώτη της διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί 11-13 Νoεμβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η παράλληλη διοργάνωση της νέας έκθεσης με τη FOODTECH, θα δημιουργήσει σημαντικές συνέργειες και θα μεγιστοποιήσει τα εμπορικά οφέλη για τους εκθέτες της Global Pack, αφού οι ιδιοκτήτες και τα στελέχη του κλάδου Τροφίμων και Ποτών που επισκέπτονται τη FOODTECH παρουσιάζουν εξαιρετικό εμπορικό ενδιαφέρον για αυτούς.

Μια πραγματικά διεθνής έκθεση!

Το όραμά μας είναι η Global Pack να αναδειχθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις Συσκευασίας  στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α Ευρώπης, με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων αλλά και σημαντικών ξένων εκθετών και να αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών από την Ελλάδα και επιλεγμένες αγορές στόχους του εξωτερικού. Το γεγονός ότι η παγκόσμιας εμβέλειας έκθεση Συσκευασίας FACHPACK, διοργανώνεται από τη μητρική εταιρεία της FORUM AE, NürnbergMesse Group, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην κατεύθυνση αυτή.

Με την εγγύηση της FORUM AE

Η FORUM AE, διοργανώτρια μερικών από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις στην χώρα μας, όπως HORECA, FOOD EXPO, XENIA, ARTOZA, FOODTECH, OENOTELIA, ATHENS COFFEE FESTIVAL, BIO FESTIVAL, με τις αξίες και την τεράστια τεχνογνωσία της, εγγυάται για την επιτυχία και την εμπορική αποτελεσματικότητα και της νέας έκθεσης.

Στις αρχές Νοεμβρίου θα σας αποσταλεί το ενημερωτικό έντυπο εκθετών με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να αποφασίσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στη Global Pack 2023.

 

 

Προηγούμενο Energy Solutions Made in Germany| Ημερίδα και Β2Β meetings | 11 Οκτωβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας