Ελ

En

Food Expo Cyprus, 20-21 Ιανουαρίου 2024

Αγαπητοί Κύριοι,

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον ΕΟΤ και την Ελληνική Πρεσβεία, είμαστε την ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρία μας, με βάση την πολυετή εμπειρία που έχει και την τεχνογνωσία στην διοργάνωση Εκθέσεων και ειδικά στην Έκθεση Horeca Κύπρου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την διοργάνωση της Έκθεσης FOOD EXPO CY .

Για πρώτη χρονιά στην Κύπρο θα διεξαχθεί η Έκθεση για τρόφιμα και παραδοσιακά προϊόντα σε μια παρουσίαση Ελληνικών και Κυπριακών προϊόντων, σε μια περίοδο πριν την καινούρια σεζόν για τα ξενοδοχεία και εστιατόρια, που είναι σε αναζήτηση για καινούρια προϊόντα και προσφορές.

Επί τούτου σας καλούμε, ώστε να είστε και εσείς εκεί με την δική σας παρουσίαση σαν Επιμελητήριο, οργανισμός, συνεταιρισμός ή και ως ανεξάρτητη εταιρία, δίνοντας το δικό σας παρόν και προτείνοντας τα δικά σας προϊόντα στους επαγγελματίες αλλά και στο κοινό της Κύπρου.

Η έκθεση αφορά για όσους ψάχνουν αντιπρόσωπους αλλά και για όσους έχουν συνεργασίες στην Κύπρο και θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους και σε καινούριους αγοραστές ούτως ώστε να τα προωθήσουν καλυτέρα στην Κυπριακή αγορά.

Ψάξτε τα προγράμματα χορηγίας και τις επιδοτήσεις που δικαιούστε και κάντε την αίτηση σας και για την Κύπρο.

Στόχος της FOODEXPOCY  είναι να ενημερώσει τους επαγγελματίες του επισιτιστικού, ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, σε θέματα που αφορούν τον κλάδο τους.

Η έκθεση περιλαμβάνει τρόφιμα, ποτά, κυπριακά και Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, καφέδες και ροφήματα που αφορούν εταιρείες όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και χώρους μαζικής εστίασης, αγοραστές και ιδιοκτήτες supermarket αλλά και πιο μικρών σημείων πώλησης, τροφίμων και ποτών/ροφημάτων γενικότερα.

Επιπλέον, σας δίνετε η ευκαιρία για περεταίρω γνωριμία των προϊόντων σας, στο ευρύ κοινό της Κύπρου μαθαίνοντας το για τις νέες γεύσεις.

Στα πλαίσια της έκθεσης και μετά από μια συγκεκριμένη ώρα θα λειτουργούν περίπτερα με street food για τους εκθέτες μας, αλλά και τους καλεσμένους σας, καθώς και το κοινό που θα παρευρίσκετε στην Έκθεση.

Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο +35722315477 και email: info@arvani.com.cy.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Κάτια Γιωργαλλή-Λοΐζου

 

10 Panayioti Toumazou Avenue, Flat 401, Strovolos, Nicosia, Cyprus

Tel: (+357) 22 315 477  |  (+357) 96 315 000

Working Hours:  Monday to Friday 08:00 – 13:00 & 15:00 – 18:00

 

Προηγούμενο Νότια Αφρικη: Διαδικτυακή εκδήλωση Doing Business between Greece and Kwa Zulu Natal – 23.05.2023

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας