Ελ

En

ExportReady Σεμινάρια: “Πως να γίνετε ExportExperts:«Η σημασία του ρίσκου / κινδύνου στο διεθνές εμπόριο». 26.10.22 | 15.00

Συνεχίζεται ο κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων «Πως να γίνετε ExportExperts»

Τo επόμενο σεμινάριο με θέμα “Η σημασία του ρίσκου / κινδύνου στο διεθνές εμπόριο” παρέχει στους συμμετέχοντες ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο γνώσεων και παραδειγμάτων για την ορθή αποτύπωση / πρόληψη / αποφυγή των εμπορικών κινδύνων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, 2022, ώρα 15.00 – 17:00 μ.μ. με ηλεκτρονική συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας zoom. Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, από όλους τους κλάδους, που επιθυμούν να βελτιώσουν τις εξαγωγικές τους ικανότητες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εταιρείες μέλη του ΣΕΒ κατά προτεραιότητα. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν για τα μέλη του ΣΕΒ. Για τα μη μέλη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου εδώ. Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή εδώ. Θα λάβετε το σύνδεσμο παρακολούθησης μετά την εγγραφή σας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Τομέα Βιομηχανίας, Ανάπτυξης, Δικτύων & Περιφερειακής Πολιτικής (κα A. Γκουνέλα, Τ: 211 5006 107, E: ir@sev.org.gr)

Προηγούμενο ZERO WASTE HORECA- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας