Ελ

En

Enterprise Greece: Παρουσίαση νέου προγράμματος για την υποστήριξη της εξωστρέφειας του κλάδου της τεχνολογίας

Πρόγραµµα «Thriving in the Storm» για την ενίσχυση της εξαγωγικής δυναµικής καινοτόµων τεχνολογικών επιχειρήσεων θα συνδιοργανώσει η Enterprise Greece με τον Οργανισμό US-MAC (US Market Access Center). Ο Oργανισµός USMAC δραστηριοποιείται από το 1995, παρέχοντας σε εταιρείες τεχνολογίας, γρήγορη και επιτυχηµένη πρόσβαση στην παγκόσµια αγορά µέσω της Silicon Valley (www.usmarketaccess.com).
Το Πρόγραµµα αυτό αποτελεί την έναρξη της συνεργασίας της Enterprise Greece µε φορείς στις ΗΠΑ για την υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου τεχνολογίας-καινοτοµίας. Θα υλοποιηθεί διαδικτυακά και υποστηρίζεται οργανωτικά και οικονοµικά από την Enterprise Greece.
Στόχος του Προγράμματος είναι η εκπαίδευση των επιχειρήσεων και η ενίσχυση της εξαγωγικής τους ικανότητας από στελέχη του οικοσυστήματος της Silicon Valley. Στον 1ο κύκλο του Προγράμματος, οι συμμετέχουσες εταιρείες θα παρακολουθήσουν ταχύρρυθμο πρόγραμμα 20 ωρών που θα υλοποιηθεί τον Δεκέμβριο 2020.
Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε υφιστάμενες και νέες τεχνολογικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε έναν από τους παρακάτω τομείς
Healthcare / Life Sciences
Computer Hardware
Mobile Technologies
Edu-tech
Robotics
Financial Technologies
Process Automation
Collaborations/Communications for the Enterprise
Data Security
E-commerce
Food/Beverage Nutritional Science
Computer Gaming
Delivery Services/Logistics
έχουν πλήρως λειτουργικό προϊόν ή υπηρεσία, έχουν πραγματοποιήσει ήδη πωλήσεις στην εσωτερική αγορά και επιθυμούν να προωθήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους στις ΗΠΑ, αλλά και ευρύτερα σε διεθνείς αγορές.
Η παρουσίαση του προγράμματος θα διεξαχθεί κατά τη διαδικτυακή εκδήλωση (live event) που θα διοργανώσει η Enterprise Greece την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 17.30.
Επισημαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι κύκλοι, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες να συµµετάσχουν εντός του 2021, έχοντας έτσι την ευκαιρία να ανοίξουν την πύλη εισόδου της Silicon Valley.
Προηγούμενο Παράταση δηλώσεων πόθεν έσχες έως 28.2.2021

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας