Ελ

En

Eνημέρωση από το Υπουργείο Εξωτερικών για την παροχή βοήθειας στο Λίβανο

Σε συνέχεια του από 3415/29.7.2021 εγγράφου μας αναφορικά με την ανθρωπιστική βοήθεια στο Λίβανο, θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε για τον αριθμό και το όνομα των επιχειρήσεων – μελών σας που προτίθενται να συμμετάσχουν υλικά στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη χώρα αυτή.
Σας γνωρίζουμε ότι τη συλλογή των προσφερομένων αγαθών έχει αναλάβει η εταιρία Synergy, με έδρα την περιοχή Ασπροπύργου. Θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή τοποθεσία της αποθήκης στην οποία θα πρέπει να μεταφερθούν τα αγαθά.
Οι δωρήτριες εταιρείες θα πρέπει να ενημερώσουν με e-mail τους αρμοδίους της Synergy για τη συνολική ποσότητα των αγαθών (ανά είδος) και το όνομα της εταιρείας που θα εκτελέσει την μεταφορά, τουλάχιστον δύο μέρες πριν από την αποστολή τους και εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου. Για την αποστολή των αγαθών απαιτείται Δελτίο Αποστολής.
Η καταχώρηση των αγαθών από την εταιρία SYNERGY θα γίνει με βάση μερίδα που θα ανοιχθεί στο όνομα του Υπουργείου Εξωτερικών.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να απευθύνονται απευθείας στην εταιρία SYNERGY: κα Ελένη Μπίτσιου, Εμπορική Διευθύντρια (ebitsiou@synergy.gr), τηλ. 2130169209 και κ. Κωνσταντίνο Μπουργάνη (kbourganis@synergy.gr), τηλ. 2105599100.
 
Προηγούμενο Πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα ‘Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας ”

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας