Ελ

En

CLEANEXPO: Η νέα εξειδικευμένη έκθεση- Επίκαιρη όσο ποτέ!

CLEANEXPO

Η νέα εξειδικευμένη έκθεση- Επίκαιρη όσο ποτέ !

 

Η CLEAN EXPO η νέα εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα με ολιστική προσέγγιση και επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, έρχεται να δώσεικαινοτόμες, ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσειςγιατους κλάδους του επαγγελματικού καθαρισμού και των πλυντηρίων-στεγνοκαθαριστηρίων.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Μαρτίου 2021, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίαςτο οποίο διαθέτει άριστες υποδομές, πολύ μεγάλο parking και είναι εξαιρετικά προσβάσιμο με αυτοκίνητο ή Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΗέκθεσηCLEANEXPOθα παρουσιάσει εκθέτες και εκθέματα από δύο βασικούς τομείς:

CLEANING SECTOR:Ο τομέας θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού, προϊόντων και υπηρεσιών για τον επαγγελματικό καθαρισμό, την υγιεινή την απολύμανση και την εξυγίανση του περιβάλλοντος.

LAUNDRY SECTOR:Ο τομέας εστιάζει σε εξοπλισμό, τεχνολογίες προϊόντα και υπηρεσίες για επαγγελματικά πλυντήρια, στεγνοκαθαριστήρια και ταπητοκαθαριστήρια.

Η CLEAN EXPO ακολουθώντας τα Ευρωπαϊκά εκθεσιακά μοντέλα, φιλοδοξεί να αποτελέσει το απόλυτα εξειδικευμένο event, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης, δικτύωσης, ανάπτυξης και εμπορικών συμφωνιών.

H CLEAN EXPO απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και σε στελέχη από διάφορους κλάδους. Συγκεκριμένα την έκθεση θα επισκεφθούν:

·         Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών Επαγγελματικού Καθαρισμού

·         Εταιρίες Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management)

·         Επιχειρήσεις & Καταστήματα Πλυντηρίων-Στεγνοκαθαριστιρίων & Ταπητοκαθαριστιρίων

·         Στελέχη από διάφορους κλάδους όπως: Ξενοδοχεία, Restaurant, Café, Νοσοκομεία, Εμπορικά Κέντρα, Εργοστάσια, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Αθλητικά Κέντρα, Δημόσιες Υπηρεσίες, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Συγκροτήματα Γραφείων & Κατοικιών.

 Η CLEANEXPOθα έχει την Στήριξη από σημαντικούς κλαδικούς φορείς ενώ η έντυπη καθώς και η ηλεκτρονική προβολή τηςέκθεσης εντός & εκτός Ελλάδος θα είναι ευρεία.

 

Πλήρης ενημέρωση θα πραγματοποιείται από το site της έκθεσης: www.cleanexpo.eu

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜμΕ ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ INSULEUR ΜΕ ΘΕΜΑ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ»

Ακολουθήστε μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας