Ελ

En

Anuga 2021 – Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 31.10.2020

κέντρο της Κολωνίας η κορυφαία Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Anuga 2021.
Ποιες τάσεις στη διατροφή και το φαγητό αναμένουμε; Ποιες θα διατηρηθούν; Ποιες ευκαιρίες προκύπτουν για την επιχείρησή σας; Στην Anuga 2021 θα βρείτε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Στην κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση του κλάδου, θα έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις προτάσεις σας σε χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες από 200 χώρες.
Η περίοδος πρόωρης κράτησης ολοκληρώνεται στις 31.10.2020. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή online προκειμένου να εξασφαλίσετε τη θέση σας:
>> Δήλωση συμμετοχής
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr/kolonia/anuga
________________________________________
Εκτεταμένη δυνατότητα ακύρωσης λόγω της πανδημίας Covid-19
Ο παρακάτω κανονισμός υπερισχύει του κοινού κανονισμού, ως κανονισμός ειδικής περίστασης:
• Όλοι οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους δωρεάν χωρίς καμία αιτιολόγηση έως και 3 μήνες πριν από την έναρξη της έκθεσης (ημερομηνία της πρώτης ημέρας της έκθεσης). Η έγκαιρη παραλαβή της ακύρωσης σε μορφή κειμένου αρκεί για ακύρωση.
• Για ακύρωση εντός των τελευταίων τριών μηνών πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, οι εκθέτες μπορούν επίσης να ακυρώσουν δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι εντός αυτής της περιόδου ισχύει απαγόρευση εισόδου στη Γερμανία για τον εκθέτη με βάση τη διεύθυνση που αναφέρει κατά την εγγραφή του ή αν η περιοχή καταγωγής του έχει χαρακτηριστεί ως Περιοχή υψηλού κινδύνου Covid-19. Η ακύρωση είναι επίσης δυνατή χωρίς χρέωση εάν, λόγω ταξιδιωτικής προειδοποίησης από τη χώρα προέλευσης του εκθέτη για ταξίδι στην περιοχή της εμπορικής έκθεσης, ένα ταξίδι επιστροφής είναι παράλογο λόγω των επίσημων κανονισμών της χώρας καταγωγής του (π.χ. κανονισμοί καραντίνας άνω των 5 ημερών) και ο εκθέτης δεν μπορεί συμμετάσχει με υπαλλήλους από άλλη χώρα, ώστε να αποφύγει τους παραπάνω περιορισμούς. Οι λόγοι για την ακύρωση τους τελευταίους τρεις μήνες πρέπει να ισχύουν κατά τη στιγμή της ακύρωσης και δεν πρέπει να ανακοινώνονται 14 ημέρες πριν από την ακύρωση.

Προηγούμενο Αίτημα Επιμελητηρίου Κορινθίας προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα αναφορικά με το πρόγραμμα «Στήριξη Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Ακολουθήστε μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας