Ελ

En

8ο Eλληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στη Θεσσαλονίκη (30 – 31.05.2022) – Αίτημα χορηγίας

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το οποίο στηρίζει ενεργά τις ελληνογερμανικές εμπορικές σχέσεις και προωθεί τις πρωτοβουλίες και δράσεις των εταιριών-μελών του, με μεγάλη χαρά προκηρύσσει την έναρξη της συνδιοργάνωσης του 8ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Τροφίμων με την εταιρία-μέλος του, BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Ελληνικής Πρεσβείας του Βερολίνου, που θα αποτελέσει συνέχεια των επτά, κατά σειρά, επιτυχημένων Φόρουμ.

Το εγχείρημα αυτό, που θα είναι ένα πλήρες διήμερο προώθησης των ελληνικών φρούτων και λαχανικών, έχει σαν στόχο τη σύναψη νέων συνεργειών μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας για την περαιτέρω τόνωση του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, ώστε η ελληνική οικονομία να εντείνει την αναπτυξιακή της πορεία.

Το 8ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων

πρόκειται να λάβει χώρα στις 30 & 31 Μαΐου 2022

στο ΜΕDITERRANEAN PALACE, Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, την πρώτη ημέρα (30.05.2022) θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους του αγροτικού, πολιτικού και διπλωματικού τομέα καθώς και από εκπροσώπους συνδέσμων. Στη συνέχεια, θα λάβουν χώρα σύντομες παρουσιάσεις των ελληνικών και γερμανικών εταιριών. Μετά την ολοκλήρωση του συνεδριακού μέρους θα ακολουθήσει δείπνο για τους καλεσμένους.

Τη δεύτερη ημέρα (31.05.2022) θα διεξαχθούν συναντήσεις B2B μεταξύ των Ελλήνων παραγωγών/αγροτικών συνεταιρισμών και των γερμανικών εταιριών, που επιθυμούν να εισάγουν ελληνικά φρούτα και λαχανικά και θα ακολουθήσει επίσκεψη των γερμανικών εταιριών σε ένα ή δύο εργοστάσια παραγωγής της ευρύτερης περιοχής και δείπνο.

Στον χώρο διεξαγωγής του Φόρουμ θα υπάρχουν παράλληλα μικρά stands, όπου οι Έλληνες παραγωγοί θα εκθέτουν τα προϊόντα τους.

Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, ως χορηγός του 8ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Τροφίμων με το ποσό των 3.000€ + ΦΠΑ και να επωφεληθείτε από την προβολή της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας.

 

Παρακαλούμε βρείτε στο συνημμένο περισσότερες πληροφορίες.

Προηγούμενο Τα υγειονομικά μέτρα για τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου – Τι αναφέρει η εγκύκλιος

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας