Ελ

En

7η ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ & ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ (ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 8-9-10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021)

 

Σε ένα κοινό ψηφιακό και εικονικό “τόπο” συζήτησης, διασύνδεσης, προβολής και συνεργασίας, θα διεξαχθεί η 7η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας με Phygital τρόπο το τριήμερο 8-9-10 Οκτωβρίου 2021.

 

Η 7η Έκθεση PATRAS IQ φιλοδοξεί να είναι η πρώτη virtual έκθεση καινοτομίας & μεταφοράς τεχνογνωσίας με παράλληλη digital επικοινωνία, που απαντά στις αυξημένες ανάγκες της νέας ψηφιακής πραγματικότητας έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας της ερευνητικής κοινότητας με τον παραγωγικό τομέα. Ξεπερνώντας τους περιορισμούς που έχει επιφέρει ο Covid-19, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με ένα διευρυμένο κοινό μέσα από μία ψηφιακή εμπειρία που μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε, κάθε στιγμή, ξεπερνώντας τυχόν όρια που πιθανόν θέτει η δια ζώσης συμμετοχή.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ

Η ψηφιακή πλατφόρμα θα προσφέρει υψηλές δυνατότητες, μεταφέροντας τον επισκέπτη σε ένα ψηφιακό εκθεσιακό περιβάλλον διεθνών προδιαγραφών. Κάθε εκθέτης μπορεί να επιλέξει έναν από τους 3(τρεις) τύπους περιπτέρων που προσφέρουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και εφαρμογές, σύμφωνα με τις ανάγκες του. Δείτε τις προδιαγραφές κάθε τύπου περιπτέρου:

Περισσότερες πληροφορίες για την ‘Εκθεση Patras IQ, καθώς και για τις επιλογές των ψηφιακών περιπτέρων μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

Προηγούμενο Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση : «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ»

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας