Ελ

En

1ο Αραβο-Ελληνικό Συνέδριο για την Υγεία, 22-23 Μαΐου 2024

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο έχει τη χαρά να ανακοινώνει τη διοργάνωση του «1ου Αραβο-Ελληνικού Συνεδρίου για την Υγεία» που θα διεξαχθεί στις 22-23 Μαΐου 2024 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Ανέκαθεν η Ελλάδα και ο αραβικός κόσμος συνέβαλλαν με σπουδαίες επιστημονικές συνεισφορές στην ιατρική και τη φαρμακευτική, επηρεάζοντας την εξέλιξη αυτών των τομέων μέχρι τη σήμερον. Και οι δύο πλευρές κατέχουν όλους τους απαραίτητους ανθρώπινους και φυσικούς πόρους και, σε συνδυασμό με την γεωγραφική τους εγγύτητα, μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ανυψώσουν και να ενισχύσουν τη συνεργασία τους σε όλους τους τομείς της υγείας.

Στις 22-23 Μαΐου, για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστική συνάντηση των δύο πλευρών ώστε να ανταλλάξουν πληροφορίες, να διερευνήσουν δυνατότητες συμπράξεών τους και ανταλλαγής τεχνογνωσίας. Είμαστε πεπεισμένοι πως ο εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των υψηλόβαθμων ομιλητών κατά τη διάρκεια των συνεδριών καθώς και η εντατική δικτύωση που θα προσφέρει το διήμερο της εκδήλωσής μας θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου συμπεριλαμβάνει ηχηρά ονόματα κυβερνητικών αξιωματούχων και διαφοροποιημένη συμμετοχή επαγγελματιών και επιχειρηματιών στο χώρο της υγείας και τους συναφείς τομείς από την Ελλάδα και τον αραβικό κόσμο. Μπορείτε να διαβάσετε το τελικό πρόγραμμα. ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα διάδρασης και επιχειρηματικών συναντήσεων με τους Άραβες συμμετέχοντες στους τομείς που σχετίζονται με την υγείαΜπορείτε να δείτε τη λίστα των επιχειρηματιών και επαγγελματιών που αναμένονται από τον αραβικό κόσμο ΕΔΩ.
Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα:
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Προηγούμενο Δράση Στρατηγικής Σημασίας του Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα «Ερευνώ – Καινοτομώ 2021-2027»

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας