Ελ

En

1η Διεθνής Έκθεση Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου -TTGW – ATHENS 2019

TTGW – ATHENS 2019

BEGIN YOUR JOURNEY

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά η Αθήνα, με την πραγματοποίηση της 1ης Διεθνής Έκθεσης Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου. Η τουριστική έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της από  27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας (ΣΕΦ).

Η Έκθεση θα δώσει μια μοναδική και ανεπανάληπτη προβολή των τουριστικών υπηρεσιών του θεματικού τουρισμού αλλά και θα δώσει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου και στους παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο Ελληνικό αλλά και το ξένο κοινό.

Στόχος μας, η έκθεση αυτή να είναι η πρώτη τουριστική έκθεση για το Θεματικό Τουρισμό , τη Γαστρονομία και τον Οίνο και να εδραιωθεί σαν μία νέα αρχή για κλείσιμο μεγάλων συμφωνιών και την άμεση πώληση . Η αναγκαιότητα μίας μεγάλης διεθνής έκθεσης Θεματικού Τουρισμού στην χώρα μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Στόχος μας είναι να έχουμε πάνω από 350 εκθέτες από ελληνικούς και ξένους προορισμούς και 20.000 εμπορικούς επισκέπτες και κοινό.

Στους εκθέτες περιλαμβάνονται ελληνικοί και ξένοι τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια , μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες real estate, εταιρείες τροφίμων και ποτών, φορείς που σχετίζονται με τις ειδικές μορφές τουρισμού και τον εναλλακτικό τουρισμό. Με στόχο η Έκθεση Θεματικού Τουρισμού – Γαστρονομίας και Οίνου να αποτελέσει το κορυφαίο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του τουρισμού, η διοργανώτρια εταιρεία αναλαμβάνει τον προκαθορισμό συναντήσεων εκθετών με επιλεγμένους αγοραστές από τις παραδοσιακές και αναδυόμενες τουριστικές αγορές. Τα μεγάλα συνέδρια που θα διεξαχθούν στην έκθεση, θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού για τις τάσεις της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς , για το θεματικό τουρισμό.

 

Μορφές Θεματικού Τουρισμού

<< Θρησκευτικός τουρισμός , Αστικός τουρισμός , Ιατρικός τουρισμός , Αγροτικός τουρισμός , Τουρισμός υγειάς και ευεξίας , Ιαματικός τουρισμός και  , Εκπαιδευτικός τουρισμός  , Θαλάσσιος τουρισμός , Οικοτουρισμός , Γεωτουρισμός , Τουρισμός υπαίθρου , Τουρισμός περιφέρειας , Αθλητικός τουρισμός , Πολιτιστικός τουρισμός , Συνεδριακός τουρισμός ,Αρχαιολογικός τουρισμός , ειδικό αφιέρωμα στην Γαστρονομία και τον Οίνο >>

Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε την φόρμα συμμετοχής με τον αναλυτικό τιμοκατάλογο.

 

Επικοινωνία : Τηλ : 2110129575 , Email : ttgw@ttgw.gr  , Site: www.ttgw.gr

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη ενημέρωση και διευκρίνιση.

 

Με εκτίμηση

 

Γ. Διευθυντής Mact Media Group

Γεώργιος Καραχρήστος

            

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ: 2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

cid:image004.png@01D476AA.F9C80460:   https://www.facebook.com/mact.mediagroup/

cid:image005.png@01D476AA.F9C80460:   https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Διαβούλευση Τεχνικών Προδιαγραφών Εξοπλισμού Πληροφορικής γραφείου (Η/Υ με οθόνες, πολυμηχανήματα, εκτυπωτές, σαρωτές)

Ακολουθήστε μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας