Ελ

En

𝚫𝚰𝚨𝚪𝛀𝚴𝚰𝚺𝚳𝚶𝚰 𝚬𝚲𝚨𝚰𝚶𝚲𝚨𝚫𝚶𝚼 & 𝚬𝚲𝚰𝛀𝚴 – 𝟕𝟎% 𝚾𝚸𝚮𝚳𝚨𝚻𝚶𝚫𝚶𝚻𝚮𝚺𝚮 𝚨𝚷𝚶 𝚻𝚮𝚴 𝚷𝚬𝚸𝚰𝚽𝚬𝚸𝚬𝚰𝚨 𝚷𝚬𝚲𝚶𝚷𝚶𝚴𝚴𝚮𝚺𝚶𝚼 – 𝚷𝚸𝚶𝚯𝚬𝚺𝚳𝚰𝚨 𝚫𝚮𝚲𝛀𝚺𝚮𝚺: 𝟐𝟖.𝟎𝟑.𝟐𝟐

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να συμμετάσχουν στον 𝚫𝚰𝚬𝚯𝚴𝚮 𝚫𝚰𝚨𝚪𝛀𝚴𝚰𝚺𝚳𝚶 𝚷𝚶𝚰𝚶𝚻𝚮𝚻𝚨𝚺 𝚬𝚵𝚨𝚰𝚸𝚬𝚻𝚰𝚱𝚶𝚼 𝚷𝚨𝚸𝚯𝚬𝚴𝚶𝚼 𝚬𝚲𝚨𝚰𝚶𝚲𝚨𝚫𝚶𝚼 «𝐈𝐎𝐎𝐂 𝐎𝐋𝐈𝐕𝐄 𝐎𝐈𝐋 𝐓𝐑𝐎𝐏𝐇𝐘 𝟐𝟎𝟐𝟐» ή 𝛔𝛕𝛐 𝚫𝚰𝚬𝚯𝚴𝚮 𝚫𝚰𝚨𝚪𝛀𝚴𝚰𝚺𝚳𝚶𝚺 𝚷𝚶𝚰𝚶𝚻𝚮𝚻𝚨𝚺 𝚬𝚷𝚰𝚻𝚸𝚨𝚷𝚬𝚭𝚰𝚨𝚺 𝚬𝚲𝚰𝚨𝚺 «𝐓𝐀𝐁𝐋𝐄 𝐎𝐋𝐈𝐕𝐄𝐒 𝐓𝐑𝐎𝐏𝐇𝐘 𝟐𝟎𝟐𝟐» ή και στους δύο.
 
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» (τηλ. επικοινωνίας 2103238092, δ/νση: Ξενοφώντος 15Α Αθήνα, Τ.Κ. 10557, , www: filaios.org) προκειμένου να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής στον αντίστοιχο διαγωνισμό και να οργανώσουν την διαδικασία αποστολής των δειγμάτων.
 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το 70% του κόστους συμμετοχής του κάθε δείγματος στον διαγωνισμό. Η πρόβλεψη είναι να καλυφθούν πενήντα δείγματα που αφορούν σε ελαιόλαδο και τριάντα που αφορούν σε επιτραπέζιες ελιές. Γι’ αυτό το λόγο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο παραλαβής του δείγματος από την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» η οποία θα βεβαιώσει τον σχετικό πίνακα προτεραιότητας.
 
Επισημαίνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δειγμάτων είναι η 28/03/2022.
Προηγούμενο Δημοσιεύτηκαν τα νέα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων θα λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις & τα camping στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID – 19

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας