Ελ

En

«Το Επιμελητήριο Κορινθίας στην 86η ΔΕΘ»

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, δίνει και φέτος το «παρών», στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αυτό το Σάββατο 10 έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, με τιμώμενη Χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του επιδοτεί εξ΄ ολοκλήρου και προσφέρει τον εκθεσιακό του χώρο, σε 4 επιχειρήσεις – μέλη του, με διαφορετικά αντικείμενα δραστηριότητας, που θα έχουν την ευκαιρία, για προβολή των προϊόντων τους καθώς και για επιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
Θα βρείτε το Επιμελητήριο Κορινθίας στο Περίπτερο 2, Stand 21 ενώ οι Κορινθιακές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν θα είναι το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης, το Κτήμα Μανωλάκη, το Οινοποιείο Σελλάς και η KRCNC – Kelectronics and machinery.
Όλο το υλικό προβολής, από τα εκθεσιακά περίπτερα των επιχειρήσεων, κάθε πληροφορία, ή είδηση, που αφορά την παρουσία των εκθετών, θα διατίθεται για το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου Κορινθίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθ΄ όλη την διάρκεια της έκθεσης:
Προηγούμενο Ανοιχτά Οινοποιεία στα πλαίσια των Μεγάλων Ημερών Νεμέας 2022 – Επισκεφθείτε τα οινοποιεία μας!

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας