Ελ

En

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στην Πελοπόννησος EXPO 2022

Εννιά Κορινθιακές επιχειρήσεις, συμμετέχουν φέτος στην «Πελοπόννησος Expo» 2022, που ξεκίνησε χθες Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.

Η έκθεση πραγματοποιείται φέτος στην Αργολίδα, στο εργοστάσιο «Φραγκίστα» που βρίσκεται στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Την διοργανώνουν τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου και μεταξύ αυτών το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Οι Κορινθιακές επιχειρήσεις που συμμετέχουν με το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στο Λουτράκι, τα οπτικοακουστικά Γουγάς στην Κόρινθο, το CHEMA laboratories, το ΝΕΚ printed cups, η KARMA beer, το Κτήμα Μανωλάκη, το LENAS GOURMET, το οξύμελι KRASIS και το Krelectronics Machinery. Θα τις βρείτε στα Περίπτερα 83 & 86.

Η Πελοπόννησος Expo 2022 θα λειτουργήσει καθημερινές 4:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο 10:30 π.μ. – 10:00 μ.μ.

 

Προηγούμενο Με μεγάλο ενδιαφέρον η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την Εξοικονόμηση Ενέργειας για Μικρές & Μεγάλες Επιχειρήσεις

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας