Ελ

En

Τηλεδιάσκεψη Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας με την Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων & Αιτωλοακαρνανίας

 

Μια σημαντική τηλεδιάσκεψη παρουσία της βουλευτή ΝΔ του νομού Κορινθίας, κας Μαριλένας Σούκουλη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07 Ιανουαρίου 2021, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη με τους εκπροσώπους των αισθητικών Πελοποννήσου, Ιονίων νήσων & Αιτωλοακαρνανίας. Στην διάρκειά της συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διπλωματούχοι αισθητικοί λόγω του συνεχόμενου lockdown.
 
Από την πλευρά των αισθητικών, συμμετείχαν η πρόεδρος της ένωσης, κα Ηλέκτρα Γιαννούλη, η αντιπρόεδρος, κα Ιωάννα Κατσαρού, η γραμματέας, κα Ρέα Σταθοπούλου, η ταμίας κα Ιωάννα Βουτσινά και τα μέλη κα κα Κορφιάτη Χαρά, κος Ρωμανός Δημήτρης, κα Κοσκινάτη Χριστίνα. Την παρουσία τους δήλωσαν ακόμα 30 μέλη της ένωσης.
 
Την τηλεδιάσκεψη συντόνισε, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης ο οποίος αναφέρθηκε στα νέα μέτρα της κυβέρνησης καθώς και στην ανάγκη για περισσότερη δράση και στήριξη του κλάδου των αισθητικών που έχει ανεπανόρθωτα πληγεί καθώς μένει ακινητοποιημένος εδώ και πολύ καιρό. Στη συνέχεια έδωσε το λόγο σε κάθε ένα εκπρόσωπο για να παρουσιάσει αναλυτικά την κατάσταση και τις προτάσεις του.
 
Το ΔΣ της ένωσης εξέφρασε τους προβληματισμούς του ως προς την στάση της κυβέρνησης απέναντι στους διπλωματούχους αισθητικούς. Εξήγησαν στον πρόεδρο ότι τα κέντρα αισθητικής ανέκαθεν τηρούσαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα πόσο μάλλον τώρα εν μέσω πανδημίας και ήταν αδικαιολόγητη η απόφαση της κυβέρνησης να μην τα ανοίξει. Οι αισθητικοί τόνισαν επίσης ότι το επάγγελμα τους ανήκει στον κλάδο της υγείας και ότι χρειάζεται μια συνέπεια στις αγωγές και στα laser έτσι ώστε να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν παρέλειψαν να καταδικάσουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό που δημιουργείται από ιατρούς που εξασκούν τις υπηρεσίες τους όλο αυτό το διάστημα που τα κέντρα αισθητικής είναι κλειστά.
 
Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης τονίστηκε η αναγκαιότητα λήψης μέτρων που θα αφορούν το άνοιγμα των κέντρων αισθητικής, την άμεση οικονομική ενίσχυση του κλάδου, την ευκολότερη πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, την διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων πάνω σε θέματα επιχειρηματικότητας καθώς και την πάταξη του αθέμιτου ανταγωνισμού.
 
Η βουλευτής Κορινθίας, κα Μαριλένα Σούκουλη άκουσε προσεχτικά όσα ειπώθηκαν από την Ένωση και δεσμεύτηκε να τα μεταφέρει το θέμα και τα αιτήματα της στην κεντρική κυβέρνηση άμεσα. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας για αυτή την πρωτοβουλία και αντίστοιχα ο κ. Παναγιώτης Πιτσάκης την ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης και την τιμή που του έκανε να παρευρεθεί στην τηλεδιάσκεψη. Κλείνοντας, ο Πρόεδρος υποσχέθηκε την άμεση αποστολή των αιτημάτων της Ένωσης και την πίεση από την πλευρά των Επιμελητηρίων για να εισακουστούν τα αιτήματα της και να υλοποιηθούν.

Προηγούμενο Τηλεδιάσκεψη Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας με φορείς του Τουρισμού

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας