Ελ

En

Συνάντηση Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον επικεφαλής του Τμήματος Εμπορίου και προώθησης επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνίας

                                                                Κόρινθος, 26 Ιανουαρίου 2018

Δελτίο ΤύπουΑνάπτυξης Συνεργασίας με την Αγορά της Δημοκρατίας της Πολωνίας.

 

Συνάντηση Προέδρου κ. Παναγιώτη Πιτσάκη  με τον  επικεφαλής του Τμήματος Εμπορίου και προώθησης επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνίας,  Mr. Mirosław Gojdź για την ανάπτυξη συνεργασίας.

 

Korinthia_Polonia_F15433.jpg

 

    Η ανάπτυξη της Κορινθιακής Οικονομίας και η εξωστρέφεια της τοπικής Επιχειρηματικότητας αποτελεί σκοπό  και  δέσμευση του Επιμελητήριου μας.

    Σε αυτό το πλαίσιο διεξήχθη συνάντηση χθες,  Πέμπτη 25/01/2018, μεταξύ του Προέδρου κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, του Αντιπροέδρου κ. Σωτήρη Σπηλιωτακάρα και του Επικεφαλής του Τμήματος Εμπορίου και Προώθησης Επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνίας Mr. Mirosław Gojdź.

    Η προώθηση της εμπορικής συνεργασίας  για την ενίσχυση της εξωστρέφειας  των τοπικών  Κορινθιακών Επιχειρήσεων  με την αγορά της Δημοκρατίας της Πολωνίας,  βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Επιμελητήριου Κορινθίας.

   Στις προοπτικές για την ανάπτυξη εμπορικών, τουριστικών και πολιτιστικών σχέσεων έκανε λόγο ο Mr. Mirosław Gojdź.

   Ο Πρόεδρος κ. Πιτσάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στην δραστηριότητα των Κορινθιακών  Επιχειρήσεων στους κλάδους Τροφίμων  &  Ποτών (αρίστης ποιότητας  φρούτα και λαχανικά της κορινθιακής γης, στην τοπική ποικιλία Οίνου «Αγιωργίτικο», στο Ελαιόλαδο, στη Φέτα και σε άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα, κ.α.), Βιομηχανικών προϊόντων, Τουρισμού και επισήμανε το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για την ανάπτυξη συνεργασίας με τη Δημοκρατία της Πολωνίας.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε πολύ καλό κλίμα και τα δύο μέρη δεσμευτήκαν για την έναρξη συνεργασίας. Ολοκληρώθηκε με την προσφορά δώρων του Προέδρου κ. Πιτσάκη  προς τον επικεφαλής του Τμήματος Εμπορίου και προώθησης επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνίας Mr. Mirosław Gojdź. Τα δώρα ήταν Τοπικός Οίνος ποικιλίας «Αγιωργίτικο» και  Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα.

 

 

Γραφείο Επικοινωνίας Επιμελητηρίου Κορινθίας
Ερμού 2, Κόρινθος 20100
Τηλ.: +302741024464  Fax: +302741021173

E-mail : info@korinthiacc.gr      

synergasia_Korinthia_Polonia_F15518.jpg                                       

Προηγούμενο Δελτίο Τύπου – Κοπή Πίτας Επιμελητηρίου Κορινθίας

Ακολουθήστε μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας