Ελ

En

Συγχαρητήρια στην εταιρεία ECOMPOST για την διάκριση της στο ‘’πράσινο’’ μαραθώνιο Greenathon

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης συγχαίρει τον κ. Σταύρο Ντεβέ αλλά και όλη την ομάδα της εταιρείας ECOMPOST για την διάκριση τους στον διαγωνισμό Greenathon|AI4good Challenge της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ).
H εταιρεία ECOMPOST έχει έδρα τον Κουταλά Κορινθίας ενώ στόχος της είναι διασφαλίζει την προστασία των εδαφών για τις επόμενες γενιές μέσω της παραγωγής υψηλής ποιότητας εδαφοβελτιωτικών προϊόντων που ταυτόχρονα όμως είναι φιλικά προς το περιβάλλον αφού παράγονται από τα υπολείμματα των ελαιοτριβείων, των οινοποιείων και κτηνοτροφικών μονάδων βάσει αυστηρών προδιαγραφών με υλικά από επιλεγμένους συνεργάτες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία: www.ecompost.gr
‘’Η αειφόρος ανάπτυξη είναι η ο στόχος που όλο και περισσότερες επιχειρήσεις πρέπει να εντάξουν στην λειτουργία τους γιατί έτσι επιτυγχάνεται μια μακροπρόθεσμη οικονομική ανάπτυξη. Θα πρέπει να προωθήσουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και να επιβραβεύσουμε επιχειρήσεις όπως η ECOMPOST που μπορούν να δείξουν τον δρόμο και για άλλους μιμητές στον νομό μας. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια και το έργο τους!’’ σχολίασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αναφερόμενος στην διάκριση της Κορινθιακής εταιρείας ECOMPOST.

Προηγούμενο Περαιτέρω κίνητρα αναστροφής του «brain-drain» σχεδιάζει η Ελληνική Κυβέρνηση

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας