Ελ

En

Πρόσκληση συμμετοχής Ελλήνων εκθετών στην 1η Διεθνή Έκθεση “Wine & Spirit Tourism” στη Reims της Γαλλίας

Σύμφωνα με  ενημέρωση από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Παρίσι, από τις 12-14 Μαρτίου 2023 πραγματοποιείται στην πόλη Reims της Γαλλίας, η 1η Διεθνή Έκθεση “Wine & Spirit Tourism”.

Η έκθεση φιλοδοξεί να συγκεντρώνει κάθε χρόνο τους μεγαλύτερους διεθνείς δρώντες του οινοτουρισμού και του τουρισμού των αποσταγμάτων. Οι διοργανωτές έχουν θέσει ως στόχο να συγκεντρώσουν για την πρώτη διοργάνωση 300 τουλάχιστον παραγωγούς (με 75% διεθνείς συμμετοχές) που παρέχουν παράλληλα τουριστικές υπηρεσίες (επισκέψεις σε κτήματα/οινοποιεία και αποστακτήρια, φιλοξενία, εστίαση). Ως προς την επισκεψιμότητα επιδιώκεται να προσέλθουν στην έκθεση περισσότεροι από 1.000 επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου (tour operators, ταξιδιωτικά πρακτορεία και άλλοι διαχειριστές τουριστικών πακέτων, καθώς και στελέχη της αγοράς υπηρεσιών Β2Β).

H έκθεση έχει την υποστήριξη σημαντικών Γάλλων επαγγελματιών του κλάδου του οίνου και των αποσταγμάτων όπως ο Cyril Camus, o Bernard Magrez, o Hervé Novelli και ο Eudes Morgan.

Για περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα έγγραφα.

Προηγούμενο Από σήμερα οι αιτήσεις για το ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης ρητινεργατών του ΟΑΕΔ

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας