Ελ

En

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στην FRUIT LOGISTICA, στο Βερολίνο από 08-10 Φεβρουαρίου 2023

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στην FRUIT LOGISTICA, στο Βερολίνο από 08-10 Φεβρουαρίου 2023

Σας ενημερώνουμε ότι, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση FRUIT LOGISTICA που θα πραγματοποιηθεί από 08 έως 10 Φεβρουαρίου 2023, στο Βερολίνο.

Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις παγκοσμίως και τείνει να υπερβαίνει τις υψηλές προσδοκίες όσον αφορά την ποικιλία των προϊόντων, τις καινοτομίες σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού, τη δικτύωση και τις δυνατότητες μάρκετινγκ.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι, μέσω της παρουσία της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει τα φρέσκα εμπορεύσιμα εδώδιμα προϊόντα και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος (50%) της συμμετοχής, ενώ το
υπόλοιπο αυτής (50%), θα επιβαρύνει τους εκθέτες.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την
επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.gr, έως και την 20η Ιανουαρίου 2023, με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο αντίστοιχο Επιμελητήριο.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων, που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχεται στους δέκα (10), ήτοι τρεις (2) ανά Περιφερειακή Ενότητα. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση Ελληνική Διανομή μέσω ‘ΙΡΙΔΑ’ με UID: 63bc133d550aa164e9383bb4 στις 11/01/23 11:43 αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί μεν η αναφερόμενη σειρά προτεραιότητας, αλλά, παράλληλα, θα πρέπει εντός τριών ημερών από τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής να κατατεθεί και το ποσό της εγγραφής. Σε περίπτωση ακύρωσης, το ποσό αυτό επιστρέφεται μόνον στην περίπτωση αναπλήρωσης της θέσης.

Σημειώνεται ότι, το προβλεπόμενο κόστος συμμετοχής για ένα περίπτερο επιφάνειας 5 μ2 θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων και αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ δύο χιλιάδων πεντακοσίων και δύο χιλιάδων οχτακοσίων ευρώ (2.500,00 € – 2.800,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (μαζί με το κόστος εγγραφής) για τον κάθε εκθέτη. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

 

O ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ
Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΑΝΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΒΕΡΟΛΙΝΟ FruitLogistica 2022 (ΑΑ)

τ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ FRUIT LOGISTICA ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2023 -1

Προηγούμενο Ενημερωτικό δελτίο οικονομικών και επιχειρηματικών εξελίξεων για την Ισπανία από την Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μαδρίτη

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας