Ελ

En

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: 7ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων ___________________________________

To 7ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων με τίτλο «Η πανδημική κρίση ευκαιρία αύξησης των ελληνικών εξαγωγών φρούτων στη Γερμανία» διοργανώνουν, 26 και 27 Νοεμβρίου, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ, η Τράπεζα Πειραιώς, το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βερολίνο και η Enterprise Greece.
Η εν λόγω ψηφιακή εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γραφείου Ο.Ε.Υ. του Ελληνικού Προξενείου του Μονάχου και του Δικτύου Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων της Βαυαρίας (ΗΝΒΕB).
Σκοπός μας, μέσω της ψηφιακής εκδήλωσης, είναι να γνωρίσουν οι Έλληνες παραγωγοί, ποιες είναι οι προϋποθέσεις και οι προδιαγραφές για την επιτυχημένη εξαγωγή νωπών, μεταποιημένων και τυποποιημένων φρούτων στη γερμανική αγορά, ώστε να επιτευχθεί μια επιτυχημένη συνεργασία με την άλλη πλευρά.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του 7ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Τροφίμων θα λάβουν χώρα ομιλίες από εκπροσώπους του αγροτικού, πολιτικού, διπλωματικού και τραπεζικού χώρου, από εκπροσώπους συνδέσμων και ειδικών με know-how για τη γερμανική αγορά.
Στο πλαίσιο της e-διοργάνωσης θα λάβουν χώρα ψηφιακές B2B συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων ελληνικών και γερμανικών εταιριών, με την προοπτική σύναψης νέων εμπορικών συνεργασιών κατά την πρώτη και καθ΄όλη τη δεύτερη ημέρα της εκδήλωσης.
Σημειώνεται ότι το 7ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων αποτελεί θεσμό για το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, καθώς διεξάγεται τα τελευταία 6 χρόνια ανά την Ελλάδα. Φέτος, λόγω της πανδημικής κρίσης, διοργανώνεται πλήρως ψηφιακά, διότι η ενίσχυση της εξωστρέφειας και η προώθηση των διμερών συνεργασιών είναι πιο σημαντική από ποτέ.
Χορηγοί του 7ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Τροφίμων είναι οι: GLOBAL MARITIME ENTERPRISES, ΑΦΟΙ ΡΟΗ ΑΕ και V+O.
Χορηγοί επικοινωνίας του 7ου Ελληνογερμανικού Φόρουμ Τροφίμων είναι οι: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Agrenda και agronews.gr, ΑγροΤύπος – Γεωργία και Κτηνοτροφία και agrotypos.gr, Ύπαιθρος Χώρα και ypaithros.gr.
Περισσότερες πληροφορίες: https://griechenland.ahk.de/…/7o-ellinogermaniko-foroym…
Προηγούμενο Αναστέλλονται κατά 75 ημέρες οι πληρωμές επιταγών, που λήγουν έως 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας