Ελ

En

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 14.12.22 – Συμμετοχή στη Decarbonisation Expo 2023

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί η διεθνής έκθεση τεχνολογιών ενέργειας World Smart Energy Week Japan στις 15-17 Μαρτίου 2023 στο Τόκυο.

Μέρος της έκθεσης αυτής είναι η Decarbonisation Expo ( https://www.decarbonization-expo.jp/spring/en-gb.html ) στην οποία το EU Japan  Centre for Industrial Cooperation σχεδιάζει τη συμμετοχή με ευρωπαϊκό περίπτερο. Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, είτε επικοινωνώντας είτε με το Γραφείο μας (ecocom-tokyo@mfa.gr), είτε με τον κ. Mark Rijnties από το ΕU-Japan Centre for Industrial Cooperation  ( mark.rijnties@eu-japan.or.jp ).

Υπενθυμίζουμε ότι, η πρωτοβουλία αυτή γίνεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πολιτικής ενίσχυσης της συνεργασίας με την Ιαπωνία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, μέσω της σύνδεσης της κλιματικής πολιτικής με την επιχειρηματικότητα, ειδικά για την ανάπτυξη των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας και τη μείωση της χρήσης άνθρακα. Ως εκ τούτου, η ιαπωνική αγορά παρουσιάζει μεγάλες ευκαιρίες για τις καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου ενέργειας, τόσο για εξαγωγές όσο και για άλλες μορφές συνεργασίας.

Προσοχή η δήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχής σας θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 14/12/2022.

Προηγούμενο FORWARD GREEN – 31/3/2023 – 2/4/2023 – 1η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας