Ελ

En

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ ”DOING BUSINESS IN THE ARAB WORLD” – 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Αγαπητά Μέλη, Κυρίες και Κύριοι,

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση της 4ης Ημερίδας/Workshop “Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο” την Τετάρτη, 15 Μαρτίου τ.ε. στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Η εν λόγω εκδήλωση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, καθώς προσφέρει ενημέρωση από τους καθ’ ύλην αρμόδιους επί των αραβικών αγορών. Οι εκπρόσωποι μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πρωτογενείς πληροφορίες από τους Έλληνες Συμβούλους ΟΕΥ που βρίσκονται διαπιστευμένοι στον αραβικό κόσμο, ή/και τους ομολόγους τους στις αραβικές Πρεσβείες στην Ελλάδα. Οι εκπροσωπούμενες χώρες είναι η Μαυριτανία, το Μαρόκο, η Αλγερία, η Τυνησία, η Λιβύη, η Αίγυπτος, το Σουδάν, η Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν, η Παλαιστίνη, η Συρία, η Ιορδανία και το Ιράκ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, ομιλίες από ειδήμονες επί των πολιτιστικών στοιχείων και της κουλτούρας που συνοδεύει ή/και επηρεάζει το επιχειρείν στον αραβικό κόσμο, καθώς και Έλληνες επιχειρηματίες που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τις αραβικές χώρες.

Μετά το πέρας των συνεδριών, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με τους ομιλητές, αλλά και τους επισκέπτες Άραβες επιχειρηματίες.

Πρόκειται για μία ημερίδα απαραίτητη για όσους ενδιαφέρονται να διεισδύσουν στις αραβικές αγορές ή να επεκτείνουν την εκεί παρουσία τους.

Για το σχέδιο προγράμματος, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
Για τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Σας περιμένουμε όλες και όλους κοντά μας!

Με τιμή,

Rashad Mabger
Γενικός Γραμματέας

Προηγούμενο Πώς να γίνετε ExportExperts «Εμπόδια Εισόδου σε Ξένες Αγορές», 16 Μαρτίου 2023

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας