Ελ

En

Πετυχημένη η ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας σχετικά με το My Data

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κόρινθος, 24/11/21

 

Πετυχημένη η ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας

για το MYDATA

 

 

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε η ημερίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα «MyDATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη»με κεντρικούς ομιλητές τους κορυφαίους φοροτεχνικούς Παντελή Παναγιώτη και  Ηλία Χατζηγεωργίου. Η ανταπόκριση και η αποδοχή από όλο τον νομό ήταν πολύ μεγάλη και αυτό φάνηκε στον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων που ξεπέρασε τα 100 άτομα.

 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης, ο Πρόεδρος του 11ου ΠΤ Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Πάνος Κρητικός και ο Πρόεδρος Οικονομολόγων Κορινθίας, κος Δημήτρης Παλυβός.

 

Στο πάνελ των εισηγητών, συμμετείχαν και oοικονομολόγος, συγγραφέας φορολογικών βιβλίων και άρθρων, διευθυντής σύνταξης – επιστημονικός υπεύθυνος περιοδικού Epsilon 7, κος Παπαγιάννης Νικόλαος και ο Sales Manager της Epsilon Net, κος Κοραλής Πέτρος που ανέλυσαν πιο πρακτικά θέματα της πλατφόρμας.

Στο τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και να λάβουν απαντήσεις σε όσα τους απασχολούν σχετικά με το MyData.

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, ευχαρίστησε όλους τους ξεχωριστούς καλεσμένους που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή, για να συζητήσουν ένα θέμα που ταλανίζει τους επαγγελματίες του νομού. Ανανέωσε το ραντεβού με τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας για τις επόμενες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου αλλά και με άλλους φορείς της περιοχής μας.

 

Μπορείτε να δείτε όλη την ενημερωτική εκδήλωση στο επίσημο κανάλι YTUBE του Επιμελητηρίου Κορινθίας:

https://www.youtube.com/watch?v=D8oFPW8IRBY (part 1)

https://www.youtube.com/watch?v=J6QqO6GMBmU (part2)

 

 

 

_____________________________________________________________________

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ερμού 2, 20131, Κόρινθος / 27410-24464 (937)

media@korinthiacc.gr /www.korinthiacc.gr

Προηγούμενο Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου «POST COVID-19- ACTIVE WORKPLACE», στις Βρυξέλλες με τη συμμετοχή εκπρόσωπων του Επιμελητήριου Κορινθίας, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus WAC & HEMA.

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας