Ελ

En

ΠΑΝΣΕΚΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ 1ον: «Οριστική αναστολή χρήσης μάσκας στην Εστίαση» Με απόφαση του υπουργού υγείας, κο Θάνου Πλεύρη, από 1 Ιουνίου αναστέλλεται η χρήση μάσκας στην Εστίαση στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο για πελάτες και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. Προτείνεται η χρήση μάσκας όταν υφίσταται συνωστισμός και ειδικά από τις ευάλωτες ομάδες. Διευκρινίζουμε: Η Μάσκα δεν καταργείται απλά αναστέλλεται.
ΘΕΜΑ 2ον: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ- Είσοδος των κατοικίδιων ζώων στην Εστίαση» Σημαντικές διαστάσεις παραπληροφόρησης, έχει δημιουργήσει το πρόβλημα με τα κατοικίδια ζώα, ΕΙΔΙΚΑ με τα σκυλιά.
Γνωστοποιούμε σε πελάτες και Συνάδελφους τα εξής:
Με τον Νόμο 4039/2012 και με την Υπουργική Απόφαση 47829 του 2017 προβλέπονται τα εξής:
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ
Απαγορεύεται ρητά η είσοδος κατοικίδιων, επιτρέπεται μόνο εκείνα που συνοδεύουν πελάτες ΑΜΕΑ, ως επίσης και τους ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ. Υποχρεούται ο ιδιοκτήτης να φέρει πιστοποιητικό υγείας του κατοικίδιου ζώου και να μεριμνά να μην ενοχλεί τους πελάτες.
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ
Επιτρέπεται από τον πελάτη να φέρει κατοικίδιο ζώο, αλλά υποχρεούται να επιδεικνύει στην ελεγκτική υπηρεσία, πιστοποιητικά υγείας και να μεριμνά να μην ενοχλούνται οι υπόλοιποι θαμώνες της επιχείρησης.

Προηγούμενο Έγγραφο με ΑΠ 28025/19.05.22 – Ενημέρωση Φορέων – EU-Africa pharma and healthcare marketplace & matchmaking events (May-June 2022)

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας