Ελ

En

Ξεκινά το έργο «πνοής» για την αγορά του Λουτρακίου που έφερε η συνεργασία του Επιμελητηρίου Κορινθίας & του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

                                                                                                                                  Κόρινθος,  2Αυγούστου 2019

 

Δελτίο Τύπου

 

Προς  :  ΜΜΕ

 

 

Ξεκινά το έργο «πνοής» για την αγορά του Λουτρακίου που έφερε η συνεργασία του Επιμελητηρίου Κορινθίας & του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας  – Αγίων Θεοδώρων.

 

Η Εναρκτήρια Συνάντηση Εργασίας του έργου «Open Mall –  Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου», που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» με προϋπολογισμό ύψους 1.748.600,00€, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 1 Αυγούστου στο Λουτράκι (Δημαρχείο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ).

Στην συνάντηση εργασίας από το Επιμελητήριο Κορίνθιας συμμετείχαν οι κκ: Πιτσάκης Παναγιώτης, Πρόεδρος του Επιμελητήριου Κορινθίας, Σπηλιωτακάρας Σωτήρης, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Μπίτζιος Δημήτρης, υπεύθυνος ΚΕΠΙΧ Επιμελητηρίου, Μανάβη Ελένη μέλος ΔΣ,  ενώ το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εκπροσώπησαν οι κκ. Σακελλαρίου Αναστάσιος, Αντιδήμαρχος Διοικητικού – Οικονομικού ΑΑ, Παντελέου Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, Μαυροειδής Γιάννης, Γενικός Γραμματέας του Δήμου και ο επικεφαλής της ομάδας έργου Λαλουδάκης Κλεάνθης.

Το έργο στοχεύει στην αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης και συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας των 93 επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός της περιοχής παρέμβασης, από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έως την οδό Σολωμού.

Για την υλοποίησή του, σχεδιάζονται δράσεις: αστικής ανάπλασης, αναβάθμισης του δημόσιου χώρου, ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και δημιουργίας ολοκληρωμένου marketing plan με σκοπό να αναδειχθεί η ταυτότητα της εμπορικής περιοχής με  “έξυπνες” παρεμβάσεις και πολιτικές που καθιστούν την πόλη πιο ελκυστική.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης  εξέφρασε την ικανοποίηση του από τη συνάντηση, αναγνωρίζοντας την εντυπωσιακή ταχύτητα με την οποία προχωρά η υλοποίηση. Παράλληλα, επικοινώνησε στον επικεφαλής της ομάδας έργου την επιθυμία του να προτιμηθούν επαγγελματίες του νομού για την υλοποίηση του φυσικού αντικειμένου του έργου, έτσι ώστε να τονωθεί η αγορά της Κορινθίας.

Η εποικοδομητική συνάντηση συνεργασίας ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση απόψεων των παρευρισκόμενων.

Προηγούμενο Μαθητεία στις Επιχειρήσεις Νέες θέσεις ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ στην επιχείρηση. Νέες ανάγκες. Νέες γνώσεις. Νέες πρακτικές.

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας