Ελ

En

Με μεγάλο ενδιαφέρον η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την Εξοικονόμηση Ενέργειας για Μικρές & Μεγάλες Επιχειρήσεις

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, η ENERGY PROFIT σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργάνωσαν μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση – που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας για το ενεργειακό- , με θέμα την Εξοικονόμηση Ενέργειας για Μικρές & Μεγάλες Επιχειρήσεις.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος της ενεργειακής κοινότητας Πελοποννήσου, κ. Γεώργιος Οικονόμου και ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης. Στη συνέχεια ο κ. Βασίλειος Τσολακίδης, Διευθυντής Ενεργειακής Αποδοτικότητας στην ENERGY PROFIT παρουσίασε δεδομένα που αφορούν το ενεργειακό αποτύπωμα της Ελλάδας, την αύξηση του κόστους και τους κλάδους στους οποίους μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας. Ακολούθησε ο κ. Κωνσταντίνος  Βαρλαμίτης, Διευθυντής Ενεργειακής Εξοικονόμησης ENERGY PROFIT,  ο οποίος στην παρουσίαση του εξήγησε όλες τις χρηματοδοτικές λύσεις που έχει στη διάθεση του ο Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας προκειμένου να πραγματοποιήσει παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του με στόχο να επιτευχθεί εξοικονόμηση ενέργειας, παραγωγή ενέργειας και κατ’ επέκταση εξοικονόμηση πόρων για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής του.

Τέλος ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό.

Δείτε όλη την εκδήλωση στο επίσημο κανάλι του Επιμελητηρίου Κορινθίας στο YTUBE  (https://www.youtube.com/watch?v=ZNIiPC8QoXs )

 

Προηγούμενο 𝚮𝚳𝚬𝚸𝚨 𝚶𝚰𝚴𝚶𝚻𝚶𝚼𝚸𝚰𝚺𝚳𝚶𝚼 𝟐𝟎𝟐𝟐 – Κυριακή 13/11 – Επισκεφθείτε τα οινοποιεία της Κορινθίας μας!

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας