Ελ

En

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2022 με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Κορινθίας!

Το Επιμελητήριο Κορινθίας, περήφανα υποστήριξε φέτος τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2022, συνδιοργανώνοντας μαζί με το Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας την τελετή έναρξης στον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας.             

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης δήλωσε χαρακτηριστικά ‘’Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μετά από 2 πιο ήσυχα χρόνια – λόγω πανδημίας- φιλοξενούμε ξανά ένα από τα μεγαλύτερα οινικά events της Ελλάδας, τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας, έναν θεσμό που φιλοδοξούμε να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και να αποκτά διεθνείς διαστάσεις.’’

Και συνέχισε προσθέτοντας ότι ήταν τιμή για το Επιμελητήριο Κορινθίας να συμμετέχει στην συνδιοργάνωση της τελετής έναρξης με τον Σύνδεσμο Οινοποιών Νεμέας – με τον οποίο είχε θαυμάσια συνεργασία – και είναι περισσότερο από ανοικτό για νέες προτάσεις και συνεργασίες στο κομμάτι του κρασιού. Επίσης τόνισε ότι ο στόχος του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι ΕΝΑΣ & ΚΟΙΝΟΣ: Να ανέβει η Νεμέα μας στο βάθρο που της αξίζει στο παγκόσμιο οινικό χάρτη!                       

Στο πλαίσιο της προώθησης των Μεγάλων Ημερών Νεμέας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης  μαζί με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας, κ. Νίκο Βλάχο και τον οινοποιό Χρήστο Μπαραφάκα εμφανίστηκαν στην ΕΡΤ για να προσκαλέσουν το κοινό να επισκεφθεί τα οινοποιεία και την ευρύτερη περιοχή της Νεμέας το εορταστικό αυτό διήμερο. Δείτε το απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=OyVOytaxQ-M

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

Προηγούμενο Εκδήλωση με θέμα «Αναδιάρθρωση δενδρωδών καλλιεργειών στα πλαίσια των χρηματοδοτήσεων του Ταμείου Ανάκαμψης της Αγροτικής Οικονομίας»

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας