Ελ

En

Κατάμεστη η αίθουσα του Επμελητηρίου Κορινθίας στην σημαντική εκδήλωση για την έμφυλη βια

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την έμφυλη βία υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου και του Δήμου Κορινθίων.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Νίκος Σταυρέλης όπως και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης. Ο κ. Λουζιώτης τόνισε την ανάγκη για ευαισθητοποίηση και δράση στο θέμα της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας και τη σημασία εκδηλώσεων που αναδεικνύουν αυτή ακριβώς τη διάσταση. Σε συνεργασία με τους ειδικούς όλοι μας πρέπει να δώσουμε έμφαση για την καταπολέμηση του φαινομένου της έμφυλης βίας και το Επιμελητήριο Κορινθίας στηρίζει κάθε προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση.

 

 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις τοποθετήσεις των ομιλητών. Τον λόγο πήρε η Αλεξάνδρα Μάκου, Μητέρα της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου και Προέδρος του Φορέα «Γίνε Άνθρωπος», η Βασιλική Μελέτη, Δικαστικός, Διδάκτωρ Κοινωνικής Πολιτικής, Συγγραφέας – Ερευνήτρια θεμάτων Έμφυλης Βίας, η Κέλλυ Ιωάννου, Διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας, MSc στην Κλινική Εγκληματολογία, Ιδρύτρια του Φορέα «Γίνε Άνθρωπος», Τrauma Coach και Ιδρύτρια του Κέντρου Ψυχικής Υγείας και Αποκατάστασης Ηλεκτρονικού Τραύματος. Στη συνέχεια τη δική του τοποθέτηση πραγματοποίησε ο Νίκος Δήμας, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η Παναγιώτα Κοσμοπούλου, Αστυνόμος Β’, Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου καθώς και ο Γιώργος Ντούρος, Διεθνολόγος – Οικονομολόγος, Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αθήνας. Την εκδήλωση συντόνισε ο Γιώργος Παπαβενετίου, Δικηγόρος και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κορινθίων και ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί με επιτυχία το ανησυχητικό φαινόμενο της έμφυλης βίας.

 

  

Προηγούμενο Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στη Βιομηχανία #Audit2Measure

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας