Ελ

En

Κάλεσμα Μελών Επιμελητηρίου Κορινθίας για συμμετοχή στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην 88η ΔΕΘ η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η 88η ΔΕΘ θα επικεντρωθεί στις σύγχρονες προκλήσεις της χώρας και στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας που επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ευημερία των πολιτών, δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με τη δυναμική παρουσία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας και τιμώμενη χώρα την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας υπό τον τίτλο-ομπρέλα “made in Germany”, η ΔΕΘ θα φιλοξενήσει πολλά B2B και B2C γεγονότα, καθώς και πλήθος ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό. Η συμμετοχή της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ θα αποτελέσει σημαντική ευκαιρία για την ενίσχυση και εμβάθυνση των ελληνο-γερμανικών πολιτικών, οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων, διατηρώντας το «θεσμικό» ραντεβού της με τις χιλιάδες επισκέπτες που την επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Οι επιχειρήσεις- μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, αποστέλλοντας αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3z9sEsC

 

 

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής Μελών στην ΔΕΘ 2024

Το κόστος της συμμετοχής θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών και θα κυμανθεί από μηδενικό έως και το ελάχιστο δυνατό (στην περίπτωση πολλών συμμετοχών).

Προϋπόθεση για την επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο για το έτος 2024.

*Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 27410 24464 (εσωτ. 937) ή στο media@korinthiacc.gr.

Πληροφορίες για την έκθεση:  www.thessalonikifair.gr/el

Προηγούμενο Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο κατάρτισης σε πράσινες δεξιότητες για 50.000 ανέργους με εκπαιδευτικό επίδομα έως 400 ευρώ

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας