Ελ

En

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στην FRUITLOGISTICA – όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στην FRUIT LOGISTICA που θα πραγματοποιηθεί από 05 έως 07 Απριλίου 2022, στο Βερολίνο. Η FruitLogistica αποτελεί μια από της μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις παγκοσμίως και τείνει να υπερβαίνει τις υψηλές προσδοκίες όσον αφορά την ποικιλία των προϊόντων, τις καινοτομίες σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού, τη δικτύωση και τις δυνατότητες μάρκετινγκ. Εκθέτες από περισσότερες από 80 χώρες παρουσιάζουν φρέσκα προϊόντα, αποξηραμένα φρούτα, σπόρους, λύσεις συσκευασίας και επισήμανσης, τεχνολογία θερμοκηπίου, συστήματα καλλιέργειας, καθαρισμού και ανακύκλωσης.

Υπάρχουν επίσης εταιρείες που ειδικεύονται στην EDP, το μάρκετινγκ, τις μεταφορές και την εφοδιαστική, το χειρισμό και την αποθήκευση. Στην FruitLogistica οι συνολικά 3.300 εκθέτες καλύπτουν κάθε τμήμα της αγοράς φρέσκων τροφίμων και παρέχεται πλήρης πληροφόρηση αναφορικά με τις εξελίξεις, τις καινοτομίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες κάθε φάσης στη παραγωγή και την τροφοδοσία της παγκόσμιας προσφοράς.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι, μέσω της παρουσία της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει τα φρέσκα εμπορεύσιμα εδώδιμα προϊόντα και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να καλύψει το 70% του συνολικού κόστους συμμετοχής, ενώ το υπόλοιπο αυτής (30%), θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες εκθέτες – τυποποιητές. Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο των φρέσκων τροφίμων και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: tourismos@pekorinthias.gr, έως και την Παρασκευή 04 Μαρτίου 2022.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχεται στους δέκα (10). Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Η ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΑΝΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Δελτίο Τύπου: Ταξίδι Εξοικείωσης Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας