Ελ

En

Ερευνα στην Βιομηχανία για τον προσδιορισμό του δυναμικού εξοικονόμησης ενέργειας στην βιομηχανία της Χώρας.

Αξιότιμες/οι κυρίες/κύριοι,

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) με την τεχνική υποστήριξη του Κέντρου Ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας (ΚΑΠΕ), διεξάγει έρευνα για τον προσδιορισμό του δυναμικού εξοικονόμησης ενέργειας στην βιομηχανία της Χώρας.

Για το σκοπό αυτό ξεκίνησε την αποστολή ειδικού συνοπτικού ερωτηματολογίου, ώστε να εκτιμηθούν και να αναλυθούν με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο οι πλέον εφικτά τεχνικά και οικονομικά παρεμβάσεις, που θα οδηγήσουν τη βιομηχανία στην βελτίωση της ενεργειακής της απόδοσης. Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν ως βάση σχεδιασμού και ανάπτυξης στοχευμένων επιχειρησιακών χρηματοδοτικών προγραμμάτων, βασισμένα στις πραγματικές ανάγκες του κάθε βιομηχανικού κλάδου και λαμβάνοντας υπόψη παραδείγματα καλών πρακτικών από την ευρωπαϊκή και διεθνή εμπειρία.

 

Παρακαλούμε θερμά για την συνεισφορά σας (επισυνάπτεται ερωτηματολόγιο και διαβιβαστικό) . Οι απαντήσεις σας θα ληφθούν σοβαρά υπόψη για την σύνταξη τεχνικής αναφοράς από το ΚΑΠΕ προς το ΥΠΕΝ. Η συμμετοχή σας θα συμβάλλει, ώστε η συγκεκριμένη έρευνα να αποτελέσει εργαλείο πολιτικής στο να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις για την ουσιαστική μείωση κατανάλωσης ενέργειας, μεγιστοποίησης των κερδών, βελτίωσης της ποιότητας παραγωγής, ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας, εξασφάλισης της βιωσιμότητας και γενικότερα της ανάπτυξης του κλάδου σας.

 

Προσδιορίζεται ως νέα καταληκτική ημερομηνία αποστολής του ερωτηματολογίου η Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο email: media@korinthiacc.gr.

 

Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα και οι απαντήσεις που θα λάβουμε είναι εμπιστευτικές και δεν πρόκειται να διαβιβαστούν σε τρίτους.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συνδρομή σας στην διεξαγωγή της έρευνας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε σχετική συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον κλάδο σας προκειμένου να συμπεριληφθούν στην εν λόγω έρευνα.

 

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και περαιτέρω ενημέρωση, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Μηνά Ιατρίδη _Κέντρο Ανανεώσιμων πηγών και εξοικονόμησης ενέργειας (ΚΑΠΕ)

.

 

 

Μηνάς Ιατρίδης

 

ΚΑΠΕ

Head of Energy Policy Analysis Dpt.      

CRESCentre for Renewable Energy Sources and Saving
19th km Marathonos Ave.
19009 Pikermi, Attiki-GREECE
Tel: +30 210 6603300, 296
Fax +30 210 6603300

E-mail: miatri@cres.gr
Web Address: www.cres.gr

 

 

Προηγούμενο Οι θέσεις του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 στο Δημαρχείο Κορίνθου.

Ακολουθήστε μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας