Ελ

En

Επιχειρηματικότητα Explained! – Νέα σειρά podcast από epixeiro.gr & The People’s Trust

Επιχειρηματικότητα Explained! Με αυτόν τον τίτλο -και στόχευση- το epixeiro.gr, σε συνεργασία με το The People’s Trust, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων, ξεκινούν από σήμερα μια νέα σειρά podcast.

 

Αυτό το νέο podcast, που είναι άμεσα διαθέσιμο και εντελώς δωρεάν σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες, φτάνει… στα αυτιά σας με έναν σκοπό: να φέρει τις μικρές επιχειρήσεις στο προσκήνιο, να συνεισφέρει στην ανάπτυξη τους, να προσφέρει λύσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν -ή που θα έπρεπε να απασχολούν- κάθε επιχειρηματία.

 

Η αρχή γίνεται σήμερα, ξεκινώντας από τα πολύ βασικά: το ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης. Το πρώτο επεισόδιο, υπό τον τίτλο «Μαμά, μπαμπά, θα γίνω επιχειρηματίας!» έρχεται να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: πώς μια ιδέα μετατρέπεται σε επιχείρηση; Σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθεί ο νέος επιχειρηματίας; Ποια νομική μορφή να επιλέξει; Τι ισχύει για co-founders, πνευματικά δικαιώματα και κόστη;

 

Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο, ο Δικηγόρος Αθηνών, Ηλίας Σιδέρης, και ο Λογιστής – Φοροτεχνικός Α΄ Τάξης, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, μιλούν για αυτά τα πρώτα βήματα, αναλύοντας τις πιθανές προκλήσεις και δίνοντας εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές. Συντονίζει ο Χρήστος Κοτσακάς, δημοσιογράφος, senior editor του epixeiro.gr. 

Για πληροφορίες και για να ακούσετε το επεισόδιο μπείτε εδώ: https://www.epixeiro.gr/article/337512     

Προηγούμενο 𝚫𝚰𝚨𝚪𝛀𝚴𝚰𝚺𝚳𝚶𝚰 𝚬𝚲𝚨𝚰𝚶𝚲𝚨𝚫𝚶𝚼 & 𝚬𝚲𝚰𝛀𝚴 – 𝟕𝟎% 𝚾𝚸𝚮𝚳𝚨𝚻𝚶𝚫𝚶𝚻𝚮𝚺𝚮 𝚨𝚷𝚶 𝚻𝚮𝚴 𝚷𝚬𝚸𝚰𝚽𝚬𝚸𝚬𝚰𝚨 𝚷𝚬𝚲𝚶𝚷𝚶𝚴𝚴𝚮𝚺𝚶𝚼 – 𝚷𝚸𝚶𝚯𝚬𝚺𝚳𝚰𝚨 𝚫𝚮𝚲𝛀𝚺𝚮𝚺: 𝟐𝟖.𝟎𝟑.𝟐𝟐

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας