Ελ

En

Επιχειρηματική Αποστολή στις ΗΠΑ και Καναδά, 14-20 Απριλίου 2019

                                                                                                                     4 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ στις ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ, 14-20/4/19

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 15/4, ΤΟΡΟΝΤΟ 16-17/4, ΜΟΝΤΡΕΑΛ 18-19/4

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του προγράμματος εξωστρεφών δράσεών του 2019, διοργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή στις ΗΠΑ & Καναδά, σε 3 μεγάλες πόλεις, με στόχο τη διερεύνηση, αναζήτηση και αξιοποίηση επιχειρηματικών ευκαιριών σε μεγάλες αγορές όπου υπάρχουν δυνατότητες εισόδου και ενίσχυσης παρουσίας ελληνικών προιόντων.

Η Αποστολή θα επισκεφθεί διαδοχικά τη Νέα Υόρκη στις 15/4, το Τορόντο στις 16-17/4 και το Μόντρεαλ στις 18-19/4.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν σε κάθε πόλη επαφές και συζητήσεις με τοπικές εταιρίες για να επιδιώξουν συμφωνίες τόσο για εξαγωγές όσο και για άλλες δραστηριότητες, joint-ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας, επενδύσεις, αναζήτηση συνεργατών-αντιπροσώπων, κλπ. Οι αγορές αυτές είναι ανεπτυγμένες, έχουν μεγάλους καταναλωτικούς πληθυσμούς με αγοραστική δύναμη και καταναλωτική τάση που αναζητούν την ποιότητα, ενώ η παρουσία του ελληνικού στοιχείου και η παράδοση διευκολύνει την προώθηση ελληνικών προϊόντων. Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι κυρίως τρόφιμα και ποτά, καλλυντικά (και φυτικά καλλυντικά), δομικά υλικά, τεχνολογία, τουρισμός, ενώ είναι δυνατή η συμμετοχή και από άλλους κλάδους.

Στην Αποστολή θα μετέχει μικρός αριθμός εταιριών και θα δοθεί έμφαση στον έγκαιρο προγραμματισμό και στην εξασφάλιση αξιόλογων επαφών για Β2Β σε κάθε περιοχή, με την υποστήριξη των Γραφείων ΟΕΥ Νέας Υόρκης και Τορόντο. Παράλληλα, θα αξιοποιηθεί και η δυνατότητα πρόσβασης στα μέλη των τοπικών Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων που, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Δικτύου Γερμανικών Επιμελητηρίων, αλληλοϋποστηρίζονται και προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες δικτύωσης.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Αποστολής και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση στo y.patsiavos@ahk.com.gr μέχρι 1/3/19, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για έρευνα, επικοινωνίες και επιλογή κατάλληλων τοπικών εταιριών για τις συναντήσεις Β2Β.

Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιος είναι ο κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Consultant, y.patsiavos@ahk.com.gr, τ. τηλ.2106419026, 6945234747.

 

Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Κελέμης

Γενικός Διευθυντής & Mέλος Δ.Σ.

Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό

& Βιομηχανικό Επιμελητήριο

 

συν.: -πρόγραμμα-πληροφορίες

-δήλωση συμμετοχής

Προηγούμενο Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO 2019 από την Περιφέρεια Πελ/σου.

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας