Ελ

En

Ενημερωτική e-ημερίδα παρουσίασης της δράσης Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ) με τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου, Ιόνιων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2021, η παρουσίαση της δράσης Ενίσχυση Αυτοαπασχολούμενων Δικηγόρων.

Περισσότεροι από 80 Αυτοαπασχολούμενοι Δικηγόροι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να θέσουν τα ερωτήματα τουςγια την επιχορήγηση. Η δράση συνολικό προϋπολογισμό 20 εκατομμύριων ευρώ η έχει  στόχο  να περιορίσει, με τη μορφή ενίσχυσης, την απώλεια εισοδημάτων των δικηγορών και να υποστηρίξει την ικανότητα ανταπόκρισής τους σε απαιτήσεις ψηφιακού εκσυγχρονισμού των επαγγελματικών  τους χώρων μέσω της κάλυψης εξόδων αναβάθμισης της ψηφιακής/ηλεκτρονικής υποδομής τους.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, της ΔΕΠ και του Επιμελητήριου Αχαΐας κος. Πλάτων Μαρλαφέκας, στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο 

Πρόεδρος του ΠΕΣΠ και του Επιμελητηρίου Κορινθίας κος Πιτσάκης Παναγιώτης ο οποίος επισήμανε ότι: « Με την απλοποίηση και επιτάχυνση της διαδικασίας της ηλεκτρονικής υποβολής & αξιολόγησης ( απαιτούνται μόλις 5 δικαιολογητικά) καθώς και με τη δυνατότητα επανυποβολής αιτήσεων που απερρίφθησαν ( π.χ Λόγω έλλειψης δικαιολογητικών) γίνεται ένα ακόμη βήμαγια την αυτοματοποίηση όλης της διαδικασίας προς όφελος των δικαιούχων».

 

Εισηγητής στην e-ημερίδα ήταν ο υπεύθυνος της Δράσης και επικεφαλής της εθνικής ομάδας υποστήριξης του ΕΦΕΠΑΕ κος Γίαννης Βυζάς, και συντονιστής ο κος Γκοτσούλιας Βασίλης από το τμήμα δημοσιότητας της ΔΕΠ.

Για πληροφορίες σχετικά με την δράση μπορείτε να επικοινωνείτε με τοΕπιμελητήριο Κορινθίας – Περιφερειακό Γραφείο ΔΕΠ , 2741024464 (924, 923), Εmail:  korinthia@diaxeiristiki.gr

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση πατήστε εδώ

Το βίντεο της εκδήλωσης θα το βρείτε στη σελίδα της ΔΕΠ στο fb

Προηγούμενο Συμμετοχή Επιμελητηρίου Κορινθίας στο Φεστιβάλ Δια Βίου Μάθησης της Κορίνθου Πόλης που Μαθαίνε

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας