Ελ

En

Ενημερωτική ημερίδα του χρηματοδοτικού εργαλείου των μικροπιστώσεων της AFI, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος).

Κόρινθος,  11 Ιουλίου 2019

 

Δελτίο Τύπου

 

Προς  :  ΜΜΕ

Χρειάζεσαι ένα μικρό κεφάλαιο για να ιδρύσεις την δική σου επιχείρηση;

Θέλεις να αναπτύξεις την υφιστάμενη εταιρία σου;

Είσαι μερικώς αποκλεισμένος από το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα;

Χρειάζεσαι επιχειρηματική καθοδήγηση;

Πρόσβαση σε μικροδάνεια έως 12.500 ευρώ, και παράλληλα ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση και επιχειρηματική υποστήριξη σε ανέργους και επιχειρήσεις.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Action Finance Initiative (AFI) και την Τράπεζα Eurobank, σας προσκαλούν σε ενημερωτική ημερίδα του χρηματοδοτικού εργαλείου των μικροπιστώσεων της AFI, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και ώρα 19:30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος).

Πρόσβαση σε χρηματοδότηση σε ανέργους, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, που είναι μερικώς αποκλεισμένοι από το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα και χρειάζονται ρευστότητα και επιχειρηματική καθοδήγηση για να επιχειρήσουν δίνει η Action Finance Initiative (AFI) στο νομό της Κορινθίας.

 

Η Action Finance Initiative (AFI) είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2014στην Αθήνα από την ActionAid Hellas και τη γαλλική οργάνωση ADIE – ηγέτιδα στη Δυτική Ευρώπη στο τομέα των μικροπιστώσεων.

Επίσης, παρέχει πρόσβαση σε μικροδάνεια έως 12.500 ευρώ, και παράλληλα προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και επιχειρηματική υποστήριξη σε ανθρώπους που είτε θέλουν να δημιουργήσουν μια μικρή επιχείρηση, είτε έχουν μια μικρή επιχείρηση και επιθυμούν να την αναπτύξουν, αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση από άλλες πηγές.  Από το 2014, έχει στηρίξει πάνω από 260 ανέργους και μικροεπιχειρηματίες ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε μικροδάνεια συνολικού ύψους >2 εκατομμυρίων ευρώ για να ιδρύσουν την δική τους εταιρία ή να επεκτείνουν την υφιστάμενη επιχείρηση τους, ενώ ήδη από τις αρχές του 2019 η AFIσε συνεργασία με την ΕurobankΚορίνθου έχει πραγματοποιήσει χρηματοδοτήσεις σε ανέργους και επιχειρηματίες της Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στον επιχειρηματικό κλάδο, ενώ η AFIυποστηρίζει startups και υφιστάμενες επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως βαθμού καινοτομίας, τόσο με κεφάλαιο κίνησης όσο και με επενδυτικό κεφάλαιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AFIμπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.afi.org.gr/ή την σελίδα στο facebookhttps://www.facebook.com/ActionFinanceInitiative/ και στο instagramwww.instagram.com/afi_greece.

Προηγούμενο Ενημερωτική Ημερίδα στο Επιμελητήριο Κορινθίας – Πρόσβαση σε μικροδάνεια έως 12.500 ευρώ, και παράλληλα ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση και επιχειρηματική υποστήριξη σε ανέργους και επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας