Ελ

En

Ενημέρωση για Detrop Boutique 2022- Συμμετοχή μελών στους δύο Διεθνείς Διαγωνισμούς Ποιότητας Επιτραπέζιας Ελιάς & Ελαιολάδου

Σας ανακοινώνουμε ότι δύο νέοι θεσμοί, αποτέλεσμα συνεργασίας της  ΔΕΘ – HELEXPO με την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς – ΦΙΛΑΙΟΣ, ήλθαν για να εμπλουτίσουν τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελαιοκομικού τομέα και προβολής των προϊόντων του. Πρόκειται για τους Διεθνείς Διαγωνισμούς Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου OLIVE OIL TROPHY και Επιτραπέζιων Ελιών TABLE OLIVES TROPHY. 

Στην προσεχή DETROP BOUTIQUE 2022 που θα πραγματοποιηθεί από 2-4 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι τυποποιητικές, εμπορικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις του ελαιολάδου και της επιτραπέζιας ελιάς θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα βραβείο για την ποιότητα των προϊόντων τους, στο πλαίσιο των δύο νέων πρωτοβουλιών. Στους δύο διαγωνισμούς μπορούν να  συμμετέχουν τόσο οι εκθέτες της DETROP Boutique 2022, όσο και όλες οι επιχειρήσεις του τομέα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και επιθυμούν μια διάκριση κύρους για τα προϊόντα τους.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα σε εταιρίες να συμμετέχουν ως χορηγοί κερδίζοντας ευρεία προβολή και πολλά ανταποδοτικά οφέλη αναλόγως του πακέτου που θα επιλέξουν. 

 

Προηγούμενο 4o Trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας