Ελ

En

Ενημέρωση για πρόγραμμα Επιχειρηματικού Erasmus

Τα Ευρωεπιμελητήρια, μέσω του Αντιπροσωπευτικού Γραφείου της ΚΕΕΕ στις Βρυξέλλες, μας ενημερώνουν για το πρόγραμμα «Εrasmus for Young Entrepreneurs»

To πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό για αιτήσεις μέχρι την 8η Ιουνίου 2022, με το συνολικό προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 40.000.000 ευρώ και διάρκεια 4 έτη.

Συγκεκριμένα αφορά σε ένα πρόγραμμα διασυνοριακής ανταλλαγής, το οποίο προσφέρει σε νέους και φιλόδοξους επιχειρηματίες την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις από έμπειρους συναδέλφους, οι οποίοι διευθύνουν μικρές επιχειρήσεις σε κάποια από τις συμμετέχουσες σε αυτό χώρες.

Η ανταλλαγή εμπειριών πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της παραμονής κοντά στον έμπειρο επιχειρηματία, γεγονός που βοηθά τον νεότερο να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες για τη διοίκηση μίας μικρής επιχείρησης. Ο επιχειρηματίας υποδοχής ωφελείται από τις νέες προοπτικές που παρέχονται στην επιχείρηση του, δεδομένου ότι αποκτά την ευκαιρία να συνεργαστεί με εταίρους από άλλες χώρες ή να ενημερωθεί για τις νέες αγορές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα:

https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/opportunities/topic-details/smp-cosme-2021-eye-01 

EISMEA: https://eismea.ec.europa.eu/funding-opportunities/calls-proposals/erasmus-young-entrepreneurs_en  (for download of an EYE specific Annex).

Προηγούμενο Έκθεση Μικρών Οινοποιών 2022: 3-4 Απριλίου | Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας